рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 307 SW (2002-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13121 Kategorija:

KROVNI NOSACI PEZO 307 SW (2002-2008), CELICNE SIPKE – Nordrive SnapFit 1

Visokokvalitetna rešenja za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosaci Pezo 307 SW su savršeno rešenje za prevoz svega što vam je potrebno na vašem vozilu. Izrađeni su od izuzetno kvalitetnog čeličnog profila, pružajući čvrstu i dugotrajnu podršku.

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su sertifikovani od strane GS-TÜV instituta, obezbeđujući vam bezbednost i pouzdanost tokom vožnje. Ovi kompletni setovi krovni nosaca su lako dostupni i spremni za brzu i jednostavnu montažu.

Savršeno prianjanje i zaštita vašeg vozila

Teleskopske šipke napravljene od visokokvalitetnog čelika omogućavaju montažu na šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Krovne šape su dizajnirane sa čeličnim pojasom koji obezbeđuje savršeno prianjanje na krovne šine. Ovi delovi su dodatno zaštićeni EPDM gumom, koja sprečava grebanje i oštećenja krovnih šina. Bezbednosne brave na krovnim šapama osiguravaju stabilnost i sigurnost vašeg tereta.

Montaža i upotreba

Krovni nosaci Pezo 307 SW (2002-2008) su namenjeni vozilima sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe je važno da se strogo pridržavate svih Bezbednosnih Upustava kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Bez obzira na to da li putujete na dužim ili kraćim udaljenostima, možete biti potpuno sigurni da su vaši tereti sigurno smešteni na krovu vašeg vozila.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetan čelični profil osigurava dugotrajnost i sigurnost
  • Teleskopske šipke sa EPDM gumom štite krovne šine od oštećenja
  • Bezbednosne brave obezbeđuju stabilnost i sigurnost tereta

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci vam omogućavaju da prevozite sve što vam je potrebno, bez brige o sigurnosti i uživajući u udobnoj vožnji.


Zapamtite, ovi krovni nosaci pružaju izuzetnu podršku i omogućavaju vam da bezbedno prenosite teret na krovu vašeg vozila. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da jednostavno montirate i koristite krovne nosace Pezo 307 SW (2002-2008). Ne propustite ovu visokokvalitetnu opremu koja će vam pružiti mir i sigurnost tokom putovanja.

Pogledajte našu ponudu krovnih nosaca i obezbedite sebi vrhunsku opremu za prevoz tereta na krovu vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja