рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 306 (1993-2001) 5 vrata – Cam Totus 40013

10.300 рсд

SKU: GTC10875 Kategorija:

KROVNI NOSACI PEZO 306 (1993-2001) 5 VRATA – CAM TOTUS 40013

Visokokvalitetni krovni nosaci za Pezo 306

  • Isporucuje se kao kompletan set – Cam Totus 40013 krovni nosaci su savrseno resenje za sve vase potrebe prevoza. Napravljeni od kvalitetnog celicnog profila, ovi krovni nosaci su izuzetno izdrzljivi i pouzdani.
  • Jednostavna montaza – Set je spreman za ugradnju i dolazi sa svim potrebnim delovima i uputstvom za montazu. Mozete ih lako sami montirati bez dodatnih troskova odlaska kod majstora.
  • Kompatibilni sa Pezo 306 (1993-2001) 5 vrata – Ovi krovni nosaci su posebno dizajnirani da odgovaraju Pezo 306 modelima koji imaju 5 vrata. Bez obzira na to da li planirate da prevozite krovne kofere, ski opremu ili bicikle, ovi nosaci ce na siguran nacin omoguciti njihovu stabilnost i sigurnost tokom prevoza.

Kvalitetni materijali za dugotrajnost i sigurnost

  • Celicni profili visokog kvaliteta – Krovni nosaci su izradjeni od cvrstog celicnog profila koji garantuje njihovu izuzetnu snagu i dugotrajnost. Mozete biti sigurni da ce vas ovi nosaci sluziti dugi niz godina bez ikakvih problema.
  • Crni plasticki omotac za dodatnu zastitu – Svaka celicna sipka je oblozena crnim plasticnim omotalom koji obezbedjuje dodatnu zastitu od ogrebotina i odrzava njihovu estetiku tokom upotrebe. Ovaj omotac takodje poboljsava prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Nosivost do 50kg – Cam Totus 40013 krovni nosaci imaju preporucenu nosivost od 50kg, sto vam pruza mogucnost da bez bednje prevozite teze terete na svom vozilu.

Sigurnost i podrška

  • Bezbedna i pouzdana upotreba – Montazom ovih krovnih nosaca na vasem Pezo 306, mozete biti sigurni da vasa prtljaga ili oprema ostaju cvrsto i sigurno prikaceni tokom voznje. Bez brige o tome da li ce se stvari otkaciti ili ostaviti ogrebotine na vasem vozilu.
  • Podrska za vise informacija – Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosaci odgovarajuci za vas automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Nasi strucnjaci ce vam pruziti sve potrebne informacije i pomoci pri odabiru najboljeg rezultata za vase potrebe.
  • Zvanicna stranica proizvoda – Za jos vise informacija, posetite zvanicnu stranicu proizvoda

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetni krovni nosaci
  • Lako montiranje bez dodatnih troskova
  • Pouzdana i sigurna upotreba

Napomena: Cena se odnosi na kompletan set krovnih nosaca.
Pogledajte nasu ponudu krovnih nosaca i odaberite najbolju opciju za svoje potrebe.
Nabavite kvalitetne krovne nosace i uverite se koliko su prakticni i pouzdani. Nabavite Cam Totus 40013 krovne nosace za Pezo 306 i bez brige bezeci putujte kroz grad!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja