рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 207 SW (2007-2013), alu sipke – Nordrive Yuro M

8.500 рсд

SKU: GTC13967 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 207 SW (2007-2013), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO M

Prednosti:
– Visokokvalitetni aluminijumski profili.
– GS-TÜV sertifikat.
– Jednostavan za montažu.
– Dizajniran za vozila sa standardnim uzdužnim šinama.
– Maksimalna nosivost od 90kg.


Ukoliko vam je potreban praktičan način za prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači Pezo 207 SW su idealno rešenje. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosači donose jedinstvenu kombinaciju izdržljivosti i estetike. Sa setom krovni nosača Nordrive Yuro M, vaše putovanje će biti sigurno i udobno.

Detalji Proizvoda

Krovni nosači Pezo 207 SW su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vaš automobil. Ovi nosači su kompletan set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli stroge bezbednosne standarde.

Krovni nosači Pezo 207 SW su dizajnirani sa dva cilja – da obezbede siguran transport tereta i da izgledaju sjajno na vašem vozilu. Aluminijumski profili su anodizirani kako bi bili otporni na koroziju i oštećenja. Gumeni profili koji se ubacuju u kanale na šipkama omogućavaju sigurno prianjanje i sprečavaju klizanje tereta.

Dizajniran za Jednostavnu Montažu

Montaža krovnih nosača Pezo 207 SW je jednostavna i ne zahteva specijalne alate. Šipke se lako montiraju na krovne šape jednostavnim navlačenjem šapa u kanale na šipkama. Nakon montiranja šipki, štitni gumeni poklopci se stavljaju na krajeve šipki kako bi sprečili oštećenja i obezbedili elegantan izgled. Krovne šape se pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača, pružajući maksimalno prianjanje i sigurnost.

Maksimalna Nosivost i Bezbednost

Krovni nosači Pezo 207 SW imaju maksimalnu nosivost od impresivnih 90kg. To znači da možete bezbedno prevoziti teret kao što su krovni koferi, skije ili bicikli. Zbog bezbednosti, preporučujemo da pročitate uputstva za montiranje i da se strogo pridržavate pravila. Uz nosače dolazi i set bezbednosnih brava sa 3 ključa, kako biste bili sigurni da je vaš teret dobro zaštićen.

Zaključak

Krovni nosači Pezo 207 SW su pouzdan i praktičan dodatak za vaše vozilo. Sa visokokvalitetnim aluminijumskim profilima, GS-TÜV sertifikatom i jednostavnom montažom, ovi nosači pružaju sigurnost i udobnost tokom putovanja. Bezbedno prevozite teret na vašem vozilu uz maksimalnu nosivost od 90kg. Bilo da je reč o krovnim koferima, skijama ili biciklima, krovni nosači Pezo 207 SW su pravo rešenje.

Prednosti

  • Visokokvalitetni aluminijumski profili
  • Jednostavan za montažu
  • Maksimalna nosivost od 90kg
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja