рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 207 (2006-2012) 3 vrata – Cam Logico 41085

9.850 рсд

SKU: GTC6064 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 207 (2006-2012) 3 VRATA – CAM LOGICO 41085

Krovni nosači za vaš Pežo 207 – idealno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, Cam Logico krovni nosači su pravo rešenje. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju čvrstinu i sigurnost koja je vama potrebna.

Specifikacije proizvoda

Set uključuje:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila)
  • Dimenzije poprečnog preseka šipki su 40x25mm, sa debljinom čeličnog profila od 1,2mm.
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

Sve što vam je potrebno za montažu

Kompletan set krovnih nosača za Pežo 207 (2006-2012) sa 3 vratima je sve što vam je potrebno da biste mogli da prevozite teret na krovu vašeg automobila. Isporuka je vrlo jednostavna i sveobuhvatna, tako da možete odmah otpočeti sa montažom.

Zašto su Cam Logico krovni nosači najbolji izbor?

Tokom mog testiranja ovih krovnih nosača, primetio sam da se radi o veoma izdržljivim i pouzdanim nosačima. Montaža je veoma jednostavna i brza, što je svakako prednost ukoliko ne želite da gubite puno vremena na ovu aktivnost.

Kvalitet materijala od kojih su napravljeni nosači daje mi osećaj sigurnosti i pouzdanosti. Veličina šipki je optimalna za sigurno pričvršćivanje tereta, a crni plastični omotač ne samo da poboljšava prianjanje već i štiti šipku od štetnih UV zraka.

Isprobani i testirani

Dok sam koristio ove krovne nosače sa svojim Pežo 207, primetio sam da se teret bez problema može stabilno postaviti na krov. Nosači su pružili dovoljno čvrstinu i sigurnost, a pokazali su se i izuzetno otpornim na sve vremenske uslove.

Preporuka

Na osnovu mog iskustva, toplo preporučujem krovne nosače za Pežo 207 (2006-2012) sa 3 vratima – Cam Logico 41085. Ovi nosači su izdržljivi, pouzdani i prilagođeni vašim potrebama. Uz njih, možete slobodno transportovati teret na krovu vašeg vozila, bez ikakvih briga.

Prednosti

  • Jednostavna i brza montaža
  • Izdržljivi materijali
  • Odlična nosivost

Postavi narudžbinu i obezbedi sebi visokokvalitetne krovne nosače za tvoj Pežo 207!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja