рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Zafira C MPV (2011-) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102

9.850 рсд

SKU: GTC6058 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL ZAFIRA C MPV SA INTEGRISANIM ŠINAMA – CAM LOGICO 41102

Kupite vrhunske krovne nosače za vaš Opel Zafira C MPV (2011-) sa integrisanim šinama, koji će vam omogućiti da nosite sve što vam je potrebno na vašem putovanju. Bezbednost i funkcionalnost su od najveće važnosti, a krovni nosači Cam Logico će vam pružiti upravo to. Uz njih ćete biti spremni za sve avanture koje su vam pred vama.

Kvalitetni nosači za bezbrižna putovanja

Krovni nosači su specijalno dizajnirani kako bi zadovoljili sve vaše potrebe u pogledu prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Kada se postave na vaš automobil, nosači će izgledati elegantno i stajati čvrsto, pružajući vam potpunu sigurnost i mir tokom vožnje.

Kompletan set za jednostavnu ugradnju

Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za instalaciju na vaše vozilo. Nema potrebe za dodatnim delovima ili alatima – sve što vam je potrebno već se nalazi u pakovanju. Na taj način, montaža je jednostavna, brza i ne zahteva posebna tehnička znanja. Možete ih samostalno postaviti na vaše vozilo ili se obratiti stručnjaku za pomoć.

Univerzalna prilagodljivost

Krovni nosači Cam Logico su univerzalnog dizajna i mogu se koristiti na različitim tipovima krovova vozila. Ovi nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl. Bez obzira na to da li putujete na odmor, planinarenje ili jednostavno želite da prenesete svoj bicikl, ovi nosači će se pobrinuti za vaše potrebe i omogućiti vam sigurno i udobno putovanje.

Kvalitet i izdržljivost

Svaki set krovni nosača uključuje četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, koje su izuzetno izdržljive i otporne na habanje. Uz to, dolaze i sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena za estetski dojam. Šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, napravljene od kvalitetnog čeličnog profila debljine 1,2mm, pružaju izuzetnu snagu i stabilnost. Dodatno, šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji obezbeđuje dobro prianjanje i izdržavaju UV zrake.

Bezbednost na prvom mestu

Krovni nosači Cam Logico imaju preporučenu nosivost od 50kg. Ovo znači da možete bez razmišljanja preneti sve što vam je potrebno na vašem putovanju. Bez obzira na to da li su to vaše omiljene skije, kamp oprema ili bicikl, nosači će vam pružiti potpunu sigurnost i mir tokom vožnje. Možete biti sigurni da će vaša roba ostati na mestu tokom celog putovanja.

Konsultacije i zvanična podrška

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti sve informacije koje vam trebaju kako biste doneli pravu odluku. Takođe, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja i informacija o korišćenju.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični profili za izuzetnu sigurnost i dugotrajnost
  • Kompletan set za jednostavnu montažu bez potrebe za dodatnim delovima ili alatima
  • Univerzalni dizajn koji odgovara različitim tipovima krovova vozila

Kupujte kvalitetne krovne nosače Cam Logico za vaš Opel Zafira C MPV (2011-) sa integrisanim šinama i uživajte u bezbrižnim putovanjima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja