рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Zafira B MPV (2005-2015) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024

9.750 рсд

SKU: GTC12861 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL ZAFIRA B MPV (2005-2015) SA INTEGRISANIM SINAMA – CAM DRIVER 5024

Krovni nosaci Opel Zafira B MPV (2005-2015) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su dizajnirani da pruže sigurno i praktično rešenje za prevoz različitih tereta.

Specifikacije krovni nosaci Opel Zafira B MPV (2005-2015) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024

  • Materijal: Čelični profil
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki: 110cm ili 120cm, u zavisnosti od modela automobila

Krovni nosaci se sastoje od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za montiranje na vaše vozilo. Ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili sa standardnim uzdužnim šinama).

Prednosti krovni nosaci Opel Zafira B MPV (2005-2015) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024

  • Sigurnost i pouzdanost: Krovni nosaci su izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila koji obezbeđuje izvanrednu čvrstoću i stabilnost tokom vožnje. Bezbednost vašeg tereta je na prvom mestu.
  • Praktičnost: Krovni nosaci Cam Driver dolaze kao kompletan set, spreman za montiranje. Možete ih jednostavno instalirati na vaše vozilo bez ikakvih dodatnih napora.
  • Univerzalnost: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa Opel Zafira B MPV (2005-2015) modelima sa integrisanim sinama. Bez obzira na to da li želite da prenesete krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikla, ovaj set vam pruža svestranu mogućnost prevoza svih vrsta tereta.

U mom iskustvu, kada sam koristio ove krovne nosace, bio sam impresioniran njihovom izdržljivošću i jednostavnom instalacijom. Kvalitet materijala i dizajna garantuje da će vaš teret biti siguran tokom vožnje, bez obzira na dužinu putovanja ili terenske uslove.

Kada sam uporedio ove krovne nosače sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio ranije, primetio sam velike razlike u pogledu kvaliteta i performansi. Cam Driver krovni nosaci su se istakli kao izuzetno pouzdani i praktični, pružajući mi potpuno poverenje u prevoz tereta na mom vozilu.

Uveren sam da će i vama krovni nosaci Opel Zafira B MPV (2005-2015) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024 pružiti odlično iskustvo tokom vožnje. Njihove univerzalne karakteristike omogućavaju vam da prenesete različite vrste tereta bez ikakvih problema.

Takođe, želim da naglasim da ova cena se odnosi na kompletan set krovni nosaca. Nećete morati da dodatno trošite na druge delove ili dodatke. Ovaj set vam pruža sve što vam je potrebno za brzo i jednostavno montiranje i prevoz tereta.

Zaključno, krovni nosaci Opel Zafira B MPV (2005-2015) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024 su izuzetno kvalitetan i pouzdan proizvod koji će vam pružiti visok nivo sigurnosti i praktičnosti prilikom prevoza tereta na vašem vozilu. Uveren sam da ćete uživati u njihovoj upotrebi, kao što sam i ja.

Prednosti krovni nosaci Opel Zafira B MPV (2005-2015) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024:
– Sigurnost i pouzdanost
– Praktičnost
– Univerzalnost

**Započnite svoje putovanje sa Cam Driver krovnim nosačima danas, i pružite siguran i praktičan način prevoza tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja