рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Zafira (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13157 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL ZAFIRA (1999-2005), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosaci Opel Zafira su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

 • Tip vozila: Opel Zafira (1999-2005)
 • Materijal: Visokokvalitetan čelični profil
 • Isporuka: Kompletan set za ugradnju
 • Verzije nosaca: Sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Maximalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maximalna nosivost: 100kg

Pogodnost i jednostavnost korišćenja

Sa krovnim nosačima Opel Zafira (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, moći ćete da prevozite sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila. Svi elementi ovog seta su visokokvalitetni i izuzetno izdržljivi, tako da možete biti sigurni da će vaša oprema biti bezbedna tokom vožnje.

Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika su dizajnirane za montažu na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Ove šipke poseduju čelični pojas koji se savršeno prianja na krovne šine, obezbeđujući tako stabilnost i sigurnost. Dodatno, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se sprečilo oštećenje i ogrebotine na vašem vozilu.

Krovne šape imaju bezbednosne brave koje obezbeđuju dodatnu sigurnost tokom vožnje. Na taj način, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto fiksirana i da neće doći do pomeranja ili oštećenja tokom vožnje.

Sigurnost i upustvo za montažu

Pre upotrebe ovih krovnih nosača, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montažu kako biste se uverili da pravilno instalirate nosače. Takođe, proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni i da nema nedostataka.

Vaša bezbednost je od najveće važnosti. Molimo vas da takođe pročitate bezbednosna uputstva i strogo se pridržavate pravila kako biste osigurali sigurnu i bezbednu vožnju.

Zaključak

Krovni nosaci Opel Zafira (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, su visokokvalitetni nosači koji omogućavaju prevoz različite opreme na krovu vašeg vozila. Svojom izdržljivošću, sigurnošću i jednostavnom montažom, ovi nosači su savršen izbor za sve vaše potrebe prevoza. Verujte mi, u mom iskustvu sa ovim nosačima, nisam imao nikakve probleme tokom korišćenja. Mogu vam sa potpunim poverenjem preporučiti ovaj proizvod.

Prednosti:

 • Izdržljivi čelični nosači
 • Jednostavna montaža
 • Visoka sigurnost

Kupite sada i iskusite nevjerojatnu praktičnost i sigurnost krovnih nosača Opel Zafira (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja