рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Omega SW (1994-2003), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13156 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL OMEGA SW (1994-2003), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Idealno rešenje za prevoz na vašem Opel Omega SW vozilu!

Krovni nosači Opel Omega SW su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju odlično rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Svi Nordrive krovni nosači poseduju sertifikat GS-TÜV koji garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

TELESKOPSKI DIZAJN SA ČELIČNIM POJASOM ZA SAVRŠENO PRILAGOĐAVANJE

Karakteriše ih inovativan teleskopski dizajn koji omogućava podešavanje dužine šipki kako bi se savršeno uklopile na vaše vozilo. Ove čvrste čelične šipke su dizajnirane sa čeličnim pojasom kako bi pružile izuzetno snažno prianjanje na krovne šine. Dodatno, šipke su obložene EPDM gumom kako bi sprečile oštećenje šina usled grebanja. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine su opremljene bezbednosnim bravama.

NAMENJENO SAMO VOZILIMA SA STANDARDNIM UZDUŽNIM ŠINAMA

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni isključivo vozilima koja imaju standardne uzdužne šine odvojene od krova. Maksimalno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost iznosi impresivnih 100kg. Molimo Vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje kako biste pravilno instalirali ove krovne nosače i proverite da li su svi potrebni delovi dostupni u setu.

SIGURNOST NA PRVOM MESTU

Kada je u pitanju sigurnost, Nordrive je uvek na visini zadatka. Zato Vas molimo da strogo poštujete bezbednosna uputstva kako biste se uvek osećali bezbedno i sigurno tokom vaših putovanja. Bezbednost naših kupaca je naš prioritet, jer znamo koliko je važna.

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU KROVNIH NOSAČA NA NAŠOJ ZVANIČNOJ STRANICI

Na našoj oficijalnoj stranici proizvoda možete pronaći sve detalje o ovim krovni nosačima, kao i pogledati široku ponudu drugih proizvoda koje imamo u ponudi. Vaša potraga za kvalitetnim krovni nosačima se završava ovde!

PRENOSIMO VAM KORISNIČKA ISKUSTVA – PREDNOSTI:

 • Jednostavna instalacija: U skladu sa našim korisnicima, ovi krovni nosači su veoma jednostavni za montažu. Uz priložena uputstva, montiranje će biti lakši nego ikad, čak i za one koji nisu vešti u ovim stvarima.
 • Visokokvalitetan dizajn: Izrađeni su od čeličnog profila visokog kvaliteta, što im obezbeđuje izdržljivost i dugotrajnost, čak i u najtežim uslovima.
 • Bezbednost i sigurnost: Sa sertifikatom GS-TÜV, možete biti potpuno sigurni da su ovi krovni nosači prošli sve potrebne testove i ispunjavaju najviše standarde bezbednosti. Vaši prevozi će biti sigurni i pouzdani, bez ikakvih briga.

ŠTA ČEKATE?

Ne čekajte više, nabavite svoje Krovne nosače Opel Omega SW odmah! Spremite se za avanturu i uživajte u praktičnom i bezbednom prevozu svih vaših omiljenih stvari. Iz svog iskustva, duboko verujem da ovi krovni nosači pružaju sve što vam je potrebno – performanse, kvalitet i bezbednost.

Ne gubite vreme, već kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i ostvarite vašu kupovinu već danas!

SPECIFIKACIJE

 • Namena: Prevozni nosači za krov
 • Tip vozila: Opel Omega SW (1994-2003)
 • Materijal: Čelični profil
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

PREDNOSTI

 • Jednostavna instalacija
 • Visokokvalitetan dizajn
 • Sertifikovan GS-TÜV
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja