рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Meriva B MPV (2010-2017) – Cam Totus 40078

10.300 рсд

SKU: GTC10847 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL MERIVA B MPV (2010-2017) – CAM TOTUS 40078

Krovnim nosačima Cam Totus možete rešiti sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Ovi nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl.

Napravljeni da zadovolje sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Cam Totus su kompletan set koji je potreban da biste imali nosače na vašem vozilu. Cenu ovog proizvoda možete videti na našoj stranici. Imajte na umu da se cena odnosi na kompletan set.

Kompatibilni sa različitim verzijama vozila

Krovni nosači su odgovarajući za vozila Opel Meriva B MPV (2010-2017). Ovi nosači su kompatibilni sa vozilima koja imaju ili nemaju fabričke pričvrsne tačke. Napominjemo da ovi nosači nisu kompatibilni sa vozilima koja imaju uzdužne šine.

Izdržljiv dizajn i maksimalna nosivost

Krovni nosači Cam Totus dolaze sa četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje. Set takođe uključuje adaptere i crne poklopce od polipropilena. Dužina čeličnih šipki je 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke imaju presek od 40x25mm i debljinu od 1,2 mm. Dodatno, šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Jednostavna montaža i sigurna upotreba

Krovni nosači Cam Totus su jednostavni za montažu i mogu se koristiti sa različitim nosačima za teret. Imajte na umu da ovaj set nosača ima preporučenu nosivost od 50kg. Pre montaže, savetujemo da proverite da li su ovi nosači odgovarajući za vaše vozilo. Ako niste sigurni, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954.

Pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača

Na našoj zvaničnoj stranici možete videti kompletnu ponudu krovnih nosača. Obezbedili smo širok izbor nosača za različite marke vozila i modele.


Prednosti:
– Kompletan set za krovne nosače
– Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
– Jednostavna montaža
– Sigurna upotreba
– Dostupni u različitim verzijama
– Maksimalna nosivost od 50kg
– Zaštićeni od UV zraka
– Kompatibilni sa Opel Meriva B MPV (2010-2017)


Sada pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET i obezbedite bezbedan i praktičan način prevoza tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja