рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Insignia A 5 vrata (2009-2013), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9365 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL INSIGNIA A 5 VRATA (2009-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Opel Insignia A 5 vrata (2009-2013), alu šipke – Cruz Oplus AT su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i stabilnost.

Sertifikovani kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU, što je garancija vrhunskog kvaliteta i bezbednosti. Verujte mi, u mom iskustvu, to je veoma važno.

Set za montažu

Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Uz ovaj set se može poručiti i bravica za zaključavanje nosača, ali to nije neophodno.

Aluminijumske krovne šipke

Krovne šipke u ovom setu su od aluminijuma i dizajnirane su da budu sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Lako montiranje i velika nosivost

Montiranje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Maximalna nosivost ovog seta je 75kg što je sasvim dovoljno za većinu potreba prevoza.

Sigurnost na prvom mestu

Molimo Vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste obezbedili pravilno i sigurno montiranje. Bezbednost je veoma važna za nas i verujem da je važna i za Vas.

Zaključak

Krovni nosači Opel Insignia A 5 vrata (2009-2013), alu šipke – Cruz Oplus AT su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, obezbeđuju sigurnost i stabilnost prilikom montiranja dodatne opreme na krovu automobila. Sertifikovani kvalitet i lako montiranje čine ih idealnim izborom za svakog vozača.

Prednosti

  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
  • Sertifikovani kvalitet i bezbednost
  • Lako montiranje i velika nosivost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja