рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse

27.800 рсд

SKU: GTC7538 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL INSIGNIA (A.2) SPORTS TOURER (2013-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE

Sertifikovani i kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su nezaobilazni dodatak za prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, krovni nosači Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017) sa alu šipkama – Cruz Airo Fuse, su savršeno rešenje za sve vaše potrebe.

Kompletan set za sve vrste krovnih sistema

Krovni nosači Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017) dolaze kao kompletni set, spremni za montažu. U zavisnosti od modela nosača, oni se izrađuju od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila.

Bezbednost i sertifikati

Cruz krovni nosači poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju njihovu sigurnost i bezbednost pri prevozu tereta. Uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo besplatnu montažu.

Univerzalna primena krovih nosača

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, nosača za bicikle, nosača za skije i drugog tereta. Sa krovim nosačima Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017), možete bez brige prevoziti sve svoje stvari.

Kvalitetne aluminijumske šipke

U setu krovni nosači Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017) dolaze sa Airo Fuse aluminijumskim šipkama. Ove šipke su aerodinamičnog dizajna, integrisane sa hvatačima, i savršeno se uklapaju u izgled vašeg vozila. Smanjuju otpor vetra i buku pri vožnji, što je posebno važno za udobnost i uživanje u vožnji.

Jednostavna montaža i maksimalna nosivost

Montaža krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavna zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Dužina šipki iznosi 98cm, a maksimalna nosivost je izvanrednih 75kg. Možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i bezbedno pričvršćen.

Bezbednost i obaveštenja

Molimo vas da pažljivo pročitate priložena uputstva za montažu kako biste pravilno instalirali krovne nosače. Vaše bezbednost nam je najvažnija, zato se pridržavajte svih uputstava i smernica.

Prednosti:

  • Kvalitetan aluminijumski profil
  • Sertifikovana bezbednost
  • Jednostavna montaža
  • Aerodinamičan dizajn
  • Maksimalna nosivost do 75kg

Uložite u krovne nosače Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017) sa alu šipkama – Cruz Airo Fuse i obezbedite siguran i udoban transport tereta na vašem vozilu. Poručite ih danas i iskoristite besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima!

Poruči odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja