рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Corsa B 3 vrata (1993-2000), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9393 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL CORSA B 3 VRATA (1993-2000), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Opel Corsa B 3 vrata (1993-2000), alu šipke – Cruz Oplus AX su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i stabilnost tokom vožnje.

Specifikacije

 • Krovne šipke – Cruz Oplus AX
 • Aluminijumski profil
 • Dužina: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set koji uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Set za montažu je pažljivo dizajniran da se savršeno uklopi na Opel Corsa B 3 vrata (1993-2000) model. Sve što vam je potrebno za montažu je uključeno u ovaj set, tako da ćete imati sve što vam je potrebno za brzu i sigurnu instalaciju.

Krovni kit – Cruz 935-330 je deo koji je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika kako bi obezbedio dugotrajnost i pouzdanost.

Prednosti

 • Sigurnost i stabilnost – Aluminijumske krovne šipke su sigurne i stabilne tokom vožnje, što omogućava bezbedno prevoženje vašeg tereta.
 • Jednostavna montaža – Set za montažu je priložen i obezbeđuje sve što vam je potrebno za brzu i laku instalaciju.
 • Visoka nosivost – Maksimalna nosivost od 75kg omogućava prevoz svih vaših potrebnih stvari.

Ove krovne nosače preporučujem svim vlasnicima Opel Corsa B 3 vrata (1993-2000) koji žele dodatni prostor za prevoz tereta. U mom iskustvu, korišćenje ovih krovnih nosača je bilo veoma jednostavno i sigurno. Montaža je bila brza i bez ikakvih problema, a šipke su se čvrsto držale tokom cele vožnje.

Najbolje od svega, krovni nosači Opel Corsa B 3 vrata (1993-2000), alu šipke – Cruz Oplus AX dolaze sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što je dodatan dokaz kvaliteta i sigurnosti. Takođe, svaki kupac krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima ima mogućnost besplatne montaže krovnih nosača.

Ne gubite vreme i brzo se opremite ovim kvalitetnim krovnim nosačima. Za više informacija i naručivanje, kliknite ovde.

Zapamtite, krovni nosači Opel Corsa B 3 vrata (1993-2000), alu šipke – Cruz Oplus AX su vaša najbolja opcija za sigurno i bezbedno prevoz vaših stvari na krovu automobila. Ne propustite ovu priliku i poručite ih odmah!


Prednosti:

 • Sigurnost i stabilnost
 • Jednostavna montaža
 • Visoka nosivost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja