рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Calibra (1990-1997) 3 vrata – Cam Driver 5003

7.800 рсд

SKU: GTC12867 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL CALIBRA (1990-1997) 3 VRATA – CAM DRIVER 5003

Krovni nosaci su idealno rešenje sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Driver krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili sa standardiom uzdužnim šinama). Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Specifikacije

  • Materijal: Kvalitetan čelični profil
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Pogledajte kompletnu ponudu Krovnih nosača na OXO MARKET.

Uz krovne nosace Cam Driver, vaše putovanje će biti udobno i sigurno. Dizajnirani su sa ciljem da vašu vožnju učine bezbrižnom i omoguće vam da sa lakoćom prenosite sve vrste tereta na krovu vašeg vozila.

Prednosti

  • Snažan i izdržljiv materijal: Krovni nosaci su izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila koji osigurava dugotrajnost i pouzdanost. Bez obzira na vrstu tereta koji nosite na krovu, nosaci će pružiti sigurnu podršku.
  • Jednostavna montaža: Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletni set spremni za instalaciju. Uz priložene upute, montaža će biti jednostavna i brza. Nećete morati angažovati profesionalca i dodatno trošiti novac.
  • Univerzalna upotreba: Bez obzira na to da li želite da prenesete krovne nosače na drugo vozilo ili ih koristite za različite vrste tereta, Cam Driver nosaci se mogu prilagoditi različitim situacijama upotrebe. To vam pruža veću fleksibilnost i praktičnost.

U mom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, primećujem da su vrlo pouzdani i izdržljivi. Bez obzira da li sam prenosio veliki kovčeg, skije ili bicikl, nosaci su se pokazali kao veoma stabilni i sigurni. Nikada nisam imao problema sa njihovom pouzdanošću ili sigurnošću tereta.

Kada je reč o montaži, u početku sam bio zabrinut da je to komplikovan proces koji će zahtevati puno vremena i truda. Međutim, bio sam prijatno iznenađen jednostavnošću montaže. Uz priložene upute, uspeo sam samostalno da ih montiram za vrlo kratko vreme.

Ono što mi se takođe svidelo kod ovih krovnih nosača je njihova univerzalna upotreba. Ne moram da brinem o tome da li će nosaci odgovarati drugom vozilu koje posedujem ili će biti kompatibilni sa različitim vrstama tereta. Cam Driver nosaci su veoma prilagodljivi i mogu se koristiti u raznim situacijama.

Kada sve uzmem u obzir, oduševljen sam performansama krovnih nosača Opel Calibra (1990-1997) 3 vrata – Cam Driver 5003. U mom iskustvu, ovi nosaci su se pokazali kao pouzdani partneri na putovanjima. Bezbednost i udobnost su uvek na prvom mestu, a ovi nosaci pružaju upravo to.

Uveren sam da ćete biti zadovoljni kada ih isprobate i da će vam olakšati prevoz različitih tereta na krovu vašeg vozila. Nećete morati da brinete o stabilnosti ili sigurnosti tereta, jer su Cam Driver krovni nosači dizajnirani sa ciljem pružanja maksimalne podrške.

Prednosti

  • Snažan i izdržljiv materijal
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalna upotreba

Aktivirajte svoje avanturističke instinkte, nabavite krovne nosace Opel Calibra (1990-1997) 3 vrata – Cam Driver 5003 i uživajte u bezbrižnim putovanjima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja