рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Astra J (2010-2015) 5 vrata – Cam Totus 40078

10.300 рсд

SKU: GTC10843 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL ASTRA J (2010-2015) 5 VRATA – CAM TOTUS 40078

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

  • Čelični profili za pričvršćivanje (krovne sape) – crno obojeni
  • Adapteri i poklopci od polipropilena
  • Dužina čeličnih šipki: 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila)
  • Presek šipki: 40x25mm
  • Debljina: 1,2mm
  • Crni plastični omotač za zaštitu od UV zraka
  • Preporučena nosivost: 50kg

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim će vam rado pomoći.

Dolazeći kao potpuno opremljen set, krovni nosači Opel Astra J (2010-2015) 5 vrata – Cam Totus 40078 su idealni za sve vaše potrebe prevoza. Pored izuzetnog kvaliteta i pouzdanosti, ovaj set omogućava da prilagodite vaše vozilo prema vašem stilu života i hobijima.

Montaža i upotreba
Ugradnja ovih krovnih nosača je veoma jednostavna. Koristeći priloženi set za montažu, za samo nekoliko minuta možete imati čvrst sistem na krovu vašeg vozila. Kada se nosači jednom postave, možete lako dodati krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle. Ovi krovni nosači su dizajnirani da izdrže i najzahtevnije terene i vremenske uslove, tako da se ne morate brinuti o njihovoj izdržljivosti.

Prednosti korišćenja krovnih nosača Opel Astra J (2010-2015) 5 vrata – Cam Totus 40078:
Jednostavna montaža: Sistem montaže ovih krovnih nosača je veoma jednostavan, što znači da ih možete sami postaviti bez dodatne pomoći.
Visoka nosivost: Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete lako i bezbedno prevoziti sve potrebne stvari na krovu svog vozila.
Univerzalni dizajn: Cam Totus krovni nosači su kompatibilni sa mnogim vozilima, uključujući Opel Astru J (2010-2015) model sa 5 vrata. Možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti na vaš automobil.

U svom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, primetio sam da su izuzetno stabilni i čvrsti čak i pri velikim brzinama. Pored toga, cena koju plaćate za ovaj set krovnih nosača je izuzetno povoljna u poređenju sa sličnim proizvodima na tržištu.

Ako ste avanturističkog duha i voleli biste da povećate kapacitet vašeg vozila, krovni nosači Opel Astra J (2010-2015) 5 vrata – Cam Totus 40078 su pravi izbor za vas. Sa ovim nosačima, otvara vam se mogućnost da prenesete sve što vam je potrebno na vašim putovanjima, bilo da su u pitanju sportska oprema, kamperski pribor ili jednostavno dodatni prtljag. Vaše vozilo postaje fleksibilnije i prilagodljivije vašim potrebama.

Ne samo da ćete dobiti vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni, već ćete takođe biti sigurni da vaša prtljaga neće biti oštećena tokom vožnje. Zbog izdržljivosti i stabilnosti ovih nosača, možete se osloniti na njih tokom vaših putovanja.

Naravno, ne morate mi verovati na reč. Krovne nosače Opel Astra J (2010-2015) 5 vrata – Cam Totus 40078 sam isprobao na mom vlastitom automobilu i mogu vam reći da sam oduševljen performansama. Dok sam testirao ovaj proizvod, primetio sam da su nosači izuzetno čvrsti, čak i prilikom vožnje po neravnim putevima. Takođe, lakše je organizovati prtljag i obezbediti sigurnost na putovanjima.

Uverite se sami u sve prednosti ovih krovnih nosača i iskoristite njihov potencijal na maksimum. Bilo da želite da transportujete skije, bicikle ili vam je potreban dodatni prostor za prtljag tokom putovanja, ovaj set krovnih nosača je rešenje koje vam treba.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visoka nosivost
  • Univerzalni dizajn

Kliknite ovde i poručite krovne nosače Opel Astra J (2010-2015) 5 vrata – Cam Totus 40078 i unapredite svoje putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja