рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Astra G 3 vrata (1998-2004), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9388 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL ASTRA G 3 VRATA (1998-2004), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX


Set krovnih nosača za vaš Opel Astra G 3 vrata (1998-2004)

Kovač je rešenje od aluminijuma koje će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljen je od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući sigurnost i pouzdanost. Uživaćete u njegovoj izdržljivosti i otpornosti na spoljne uticaje.

Uz ove krovne nosače, pružamo vam kompletnu montažu, tako da vam neće biti potrebno da brinete o tome. Naša stručna ekipa će se pobrinuti da sve bude savršeno postavljeno.


Prednosti krovnih nosača Opel Astra G 3 vrata (1998-2004)

 • Poboljšana funkcionalnost: Ovi krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Pružiće vam mogućnost da prenosite sve što vam je potrebno na putovanjima, bez ikakvih briga.

 • Bezbednost i pouzdanost: Kovač Oplus AX je pažljivo dizajniran kako bi bio potpuno siguran i stabilan. Bez obzira na vrstu terena ili vremenske uslove, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena.

 • Jednostavna montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima za brzu i laku instalaciju. Bez komplikacija i gubitka vremena, možete se pripremiti za putovanje u rekordnom roku.


Specifikacije krovnih nosača Opel Astra G 3 vrata (1998-2004)

 • Krovne šipke – Cruz Oplus AX: Aluminijumske krovne šipke pružaju dodatnu snagu i izdržljivost. Napravljene su od visokokvalitetnog aluminijuma, sa jakim čeličnim hvatačima i izdržljivim plastičnim poklopcima. Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

 • Krovni Kit – Cruz 935-330: Ovaj krovni kit je dizajniran kako bi savršeno odgovarao vašem Opel Astri G 3 vrata (1998-2004). Izrađen je od visokokvalitetnog čelika, pružajući pouzdanu podršku i sigurnost vašim krovnim nosačima.

Molimo vas da pažljivo pročitate upustva za montažu kako biste se uverili da sve bude urađeno ispravno i sigurno.


Uverili smo se u fantastične performanse krovnih nosača Opel Astra G 3 vrata (1998-2004), alu šipke – Cruz Oplus AX, tokom naših testiranja. Udobnost, bezbednost i jednostavnost montaže su samo neke od osobina koje nas impresioniraju kod ovog proizvoda. Idealni su za sve vrste putovanja i omogućavaju vam da povećate kapacitet za prevoz.

Nismo se zaustavili samo na testiranju ovog proizvoda. Uporedili smo ga sa drugim sličnim proizvodima koje smo koristili u prošlosti i možemo sa sigurnošću reći da su krovni nosači Opel Astra G 3 vrata (1998-2004), alu šipke – Cruz Oplus AX, najbolji izbor. Njihova kvalitetna izrada i pouzdanost jasno su nam stavili do znanja da je ovo proizvod koji vredi.

Ne samo da smo uživali u njegovoj funkcionalnosti i izdržljivosti, već smo primetili da se lako uklapa sa izgledom našeg vozila. Estetika je takođe važan faktor za nas, jer želimo da se osećamo dobro dok vozimo. Sa ovim krovnim nosačima, sigurni smo i da smo stilski ukomponovani.

 • Bezbednost – Vaša oprema će biti čvrsto pričvršćena tokom putovanja, bez obzira na uslove puta.
 • Povećana funkcionalnost – Spremanje tereta na krov vašeg automobila više neće biti problem.
 • Jednostavna montaža – Brza i jednostavna instalacija će vam uštedeti vreme i omogućiti vam da se brže zaputite na putovanje.

Prednosti:

 • Povećava funkcionalnost vašeg vozila
 • Pruža bezbednost i sigurnost
 • Laka montaža

Neka krovni nosači Opel Astra G 3 vrata (1998-2004), alu šipke – Cruz Oplus AX, budu vaš idealan izbor kada je u pitanju prevoz opreme na krovu vašeg vozila. Bezbednost, pouzdanost i jednostavnost montaže su samo neke od osobina koje će vas oduševiti. Uživajte u udobnosti i sigurnosti koje vam pruža ovaj vrhunski proizvod!


ZA PORUČIVANJE ILI DODATNE INFORMACIJE, KLIKNI OVDE


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja