рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Astra (bez sibera) 5v (10-14), alu sipke – G3 Pacific Alu

11.250 рсд

SKU: GTC11255 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL ASTRA (BEZ SIBERA) 5V (10-14), ALU SIPKE – G3 PACIFIC ALU

Krovni nosaci Opel Astra (bez sibera) 5v (10-14), alu sipke – G3 Pacific Alu su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju.

Opis proizvoda

G3 krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Svi G3 krovni nosaci poseduju City Crash sertifikat i uspešno su prošli ISO/PAS testove.

Prednosti G3 Pacific Alu krovnih nosaca

 • Izdržljivi: G3 Pacific Alu krovni nosaci su napravljeni od aluminijuma visokog kvaliteta, što ih čini izuzetno izdržljivim.
 • Lako montiranje: Montiranje ovih krovnih nosaca je veoma jednostavno, uz samo nekoliko koraka.
 • Sigurnost: Nosivost ovih krovnih nosaca je do 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti svoje stvari na krovu vozila.

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosaci
 • Model: Opel Astra (bez sibera) 5v (10-14)
 • Materijal: Aluminijum
 • Set sadrži: 2 krovne šipke i 4 šape

Uz G3 Pacific Alu krovne nosace, dobijate kvalitetan proizvod koji će vam olakšati prevoz stvari na krovu vozila. Krajevi šipki imaju posebne poklopce koji štite krajeve od oštećenja.

Sigurnost i saveti za montažu

Pre montiranja krovnih nosaca, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i proverite da li su svi delovi iz seta na broju. Takođe, savetujemo vam da pogledate način postavljanja zaštite kako biste se uverili da je sve ispravno postavljeno.

G3 Pacific Alu krovnim nosacima, možete povećati sigurnost prevoza i uživati u udobnosti bez brige o tome da li će vaše stvari biti sigurne na krovu vozila. Takođe, nudimo i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

Kupovina i kontakt

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosaci odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoć pri odabiru pravog proizvoda.

Za više informacija o G3 Pacific Alu krovnim nosačima, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

Pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača i pronađite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Prednosti

 • Izdržljivi materijal
 • Lako montiranje
 • Sigurna nosivost do 50kg

Naručite G3 Pacific Alu krovne nosace i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu na krovu svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja