рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Antara (2006-2017), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13150 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL ANTARA (2006-2017), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije:

 • Idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu
 • Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju
 • Dostupni u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila
 • Poseduju GS-TÜV sertifikat
 • Neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla
 • Kompatibilni samo sa vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda:

Krovni nosaci Opel Antara su savršeno rešenje za vaše potrebe prevoza. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost. Bezbednost je uvek na prvom mestu, zato su svi Nordrive krovni nosači prošli GS-TÜV sertifikaciju, što znači da su testirani i odobreni prema najvišim standardima.

Ugradnja ovih krovnih nosača je veoma jednostavna. Sve što vam je potrebno je uključeno u kompletan set. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim različitim tipovima krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima šine sa pričvršćenjem ili standardnu šinu, postoji prava verzija nosača za vas.

Pored toga, ovaj set krovnih nosača je namenjen samo vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Ako vaše vozilo odgovara ovim kriterijumima, nosači će se savršeno uklopiti i pružiti stabilnost tokom vožnje.

Šipke su dizajnirane da se mogu prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na šine imaće savršeno prianjanje, zahvaljujući čeličnom pojasu koji je deo ovih nosača. Dodatno, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se zaštitile krovne šine od mogućih ogrebotina.

Važno je istaći da ovi krovni nosači imaju maksimalnu nosivost od 100kg. Možete biti sigurni da ćete moći da prevezete sve što vam je potrebno bez brige o težini pakovanja. Sa ovim nosačima, vaše mogućnosti transporta su neograničene.

Da biste obezbedili sigurnu upotrebu ovih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje. Proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz seta i pridržavajte se bezbednosnih uputstava. Vaša bezbednost i bezbednost vašeg vozila su veoma važni.

Nordrive je renomirani proizvođač krovnih nosača i drugih dodataka za automobile. Možete im potpuno verovati kada je u pitanju kvalitet i pouzdanost. Ovi krovni nosači su rezultat njihove stručnosti i iskustva u industriji.

Prednosti:

 • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Sertifikovani prema GS-TÜV standardima
 • Lako se montiraju na vozilo
 • Pružaju sigurnost i stabilnost tokom vožnje
 • Mogu se prilagoditi različitim tipovima krova vozila
 • Obloženi gumom radi zaštite krovne šine
 • Maksimalna nosivost od 100kg

Posetite OXO MARKET i nabavite ove fantastične krovne nosače Opel Antara. Uverite se sami u njihovu kvalitetnu izradu i funkcionalnost. Nećete biti razočarani!

Zapamtite, ovo nije samo proizvod, već rešenje za vaše potrebe prevoza. Sa Nordrive krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaše stvari biti bezbedno prevezene, dok ćete vi uživati u udobnoj vožnji. Ne čekajte više, nabavite ih danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja