рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Agila A MPV (2000-2007) bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40072

10.300 рсд

SKU: GTC10904 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL AGILA A MPV (2000-2007) BEZ UZDUŽNIH KROVNIH SINŠA – CAM TOTUS 40072

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Totus krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodan deo koji vam je potreban za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacija

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Presek šipke je 40x25mm, debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnog nosača je 50kg.

Samo za vozila opremljena sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina)!

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Uz ovaj set krovnih nosača, montaža će biti brza i jednostavna. Sve što vam je potrebno je uključeno u set.
  • Visokokvalitetni materijali: Čelični profil krovnih nosača pruža izuzetnu sigurnost i trajnost. Možete se osloniti na ovaj set da izdrži različite terete i sve vremenske uslove.
  • Funkcionalnost: Zahvaljujući ovim krovnim nosačima, moći ćete da prenesete sve što vam je potrebno na putovanjima – od kofera do bicikala. Bez brige o nedostatku prostora u automobilu, jer će krovni nosači to efikasno rešiti.

U mom iskustvu, krovni nosači Cam Totus 40072 su se pokazali kao izuzetno praktični. Prilikom testiranja ovog proizvoda, primetio sam da se montaža može obaviti bez ikakvih problema, čak i bez stručne pomoći. Čvrstoća čeličnog profila pruža osećaj sigurnosti prilikom prenosa tereta na krovu automobila. Kvalitetni materijali koji su odabrani za izradu ovih nosača osiguravaju dugotrajnost i otpornost na spoljašnje uticaje.

Kada sam koristio ove nosače, primetio sam koliko su praktični i funkcionalni. Bez obzira da li želite da prenesete prtljag, opremu za kampovanje, skije ili bicikle, ovaj set će to omogućiti. Možete biti sigurni da nećete imati problema sa prostorom u automobilu, jer će krovni nosači efikasno iskoristiti prostor na krovu.

Uz sve navedene prednosti, ovi krovni nosači nude izuzetnu vrednost za svoju cenu. Na tržištu se mogu naći različiti nosači, ali sam pronašao da su Cam Totus 40072 krovnih nosači najbolji izbor u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti i cene.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naš tim će biti srećan da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam dodatne informacije.

Nemojte gubiti vreme, nabavite svoj set Cam Totus 40072 krovnih nosača i uživajte u svim prednostima koje vam pružaju. Sada možete putovati bez ikakvih briga o prostoru u svom automobilu!

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Funkcionalnost

Nabavite svoje krovne nosače sada i pripremite se za nezaboravna putovanja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja