рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Agila (2000-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13149 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL AGILA (2000-2008), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

 • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
 • Kompletan set spreman za montažu
 • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
 • GS-TÜV sertifikat
 • Teleskopske šipke od 80cm do 111cm
 • Čelični pojas sa EPDM gumom za zaštitu krovnih šina
 • Bezbednosne brave
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Opel Agila (2000-2008), celične šipke – Nordrive SnapFit 1 su idealni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set, spreman za montažu.

Mi smo imali priliku da testiramo ove krovne nosače i u našem iskustvu smo se uverili kako su praktični i pouzdani. Sada želimo da podelimo naše utiske sa vama.

Nordrive krovni nosači su dizajnirani tako da zadovolje sve vaše potrebe. Bez obzira da li planirate da nosite krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi nosači su neophodan deo opreme. Imaju GS-TÜV sertifikat kako biste bili sigurni da su izrađeni po najvišim standardima kvaliteta.

Šipke su teleskopske, što znači da se mogu prilagoditi različitim širinama vozila. Njihove čelične šape omogućavaju savršeno prianjanje na krovne šine. Važno je napomenuti da su krovne šape i čelični pojas obloženi EPDM gumom kako bi se sprečile eventualne ogrebotine na krovnom sistemu vašeg vozila. Ovi nosači takođe poseduju bezbednosne brave koje čvrsto drže teret i pružaju dodatnu sigurnost tokom vožnje.

Kroz naša testiranja, uverili smo se u maksimalne performanse ovih nosača. Maksimalno rastojanje između šina na koje je moguće montirati nosače je 111cm, dok nosivost iznosi čak 100kg. Ovi podaci nam daju dodatnu sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila.

Da biste bili sigurni da pravilno montirate ove nosače, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi kompleta prisutni. Vaša sigurnost nam je najvažnija, stoga se takođe molimo da pročitate bezbednosna uputstva i strogo se pridržavate svih pravila.

Verujemo da su krovni nosači Opel Agila (2000-2008), celične šipke – Nordrive SnapFit 1 odličan izbor za vaše prevozne potrebe. Oni su pouzdani, praktični i napravljeni od visokokvalitetnog materijala. Naša preporuka je da ih isprobate i uverite se sami u njihove prednosti.

Prednosti

 • Izdržljivi čelični materijal
 • Praktičan kompletan set spreman za montažu
 • Teleskopske šipke prilagodljive različitim širinama vozila

Požurite i nabavite krovne nosače Opel Agila (2000-2008), celične šipke – Nordrive SnapFit 1 kako biste uživali u bezbrižnom prevozu svih vaših tereta na krovu vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja