рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Nissan X-Trail (III/T32) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8429 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN X-TRAIL (III/T32) 5 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Nissan X-Trail (III/T32) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo X Dark su visokokvalitetni krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom tereta na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što im obezbeđuje izuzetnu izdržljivost i trajnost.

Kompletan set spreman za ugradnju

Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju na vaš automobil. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Bez obzira na tip krova vašeg vozila, ovaj set krovnih nosača će se savršeno uklopiti i omogućiti vam sigurno pričvršćivanje tereta na krov.

Sertifikovani i bezbedni

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su sigurni za korišćenje. Vaša sigurnost nam je od najveće važnosti, zato možete biti potpuno mirni dok koristite ove krovne nosače.

Besplatna montaža krovnih nosača

Kupovinom ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam besplatnu montažu nosača na vaše vozilo. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno i sigurno montirani, tako da se ne morate brinuti o tome da li ste to uradili ispravno.

Neophodan deo za prevoz tereta

Krovni nosači su neophodni za montiranje različite dodatne opreme na krov vašeg vozila. Možete koristiti krovne kofera, nosače za bicikle ili nosače za skije. Sa ovim krovni nosačima, prevoz tereta na krovu automobila nikada nije bio lakši i sigurniji.

Aerodinamične aluminijumske šipke

Krovne šipke Cruz Airo X Dark su aerodinamične aluminijumske šipke koje su dizajnirane da smanje otpor vazduha i buku. Njihov ekskluzivan dizajn će sigurno privući pažnju i doprineti atraktivnosti vašeg vozila. Montaža šipki na krov vozila je veoma jednostavna i brza, zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki.

Sigurno i pouzdano

Krovne šipke Airo X Dark su izuzetno sigurne i pouzdane. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke mogu izdržati teret do 75kg. Bez obzira da li planirate da nosite krovni kofer, nosače za bicikle ili nosače za skije, ove šipke će bez problema izdržati sve vaše potrebe.

Uputstvo za montiranje i bezbednost

Pre upotrebe ovih krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste bili sigurni da pravilno postavljate nosače na krov automobila. Takođe, molimo vas da strogo poštujete bezbednosna pravila kako biste izbegli bilo kakve nezgode ili oštećenja.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn
  • Izdržljive aluminijumske šipke
  • Sertifikovani i sigurni

Postavite ove krovne nosače na vaše vozilo i uživajte u besprekornom prevozu tereta!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja