рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Primera SW (2002-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13144 Kategorija:

KROVNI NOSACI NISSAN PRIMERA SW (2002-2008), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

  • Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika
  • Dizajnirane za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Rastojanje između šina: 80cm do 111 cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Bezbednosne brave za sigurno korišćenje

Opis proizvoda

Krovni nosači Nissan Primera SW su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju izuzetnu izdržljivost i pouzdanost.

Nordrive SnapFit 1 je kompletan set nosača koji je spreman za ugradnju na vaše vozilo. Dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju različitim tipovima krova na vozilu, sa ili bez pričvršćenih tačaka ili sa standardnom šinom. Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Kada je u pitanju montiranje, ovi krovni nosači su jednostavni za upotrebu. Teleskopske šipke omogućavaju podešavanje dužine u skladu sa širinom vozila, sa rasponom od 80cm do 111cm. Krovne šape se lako uklapaju na krovne šine i pružaju čvrsto prianjanje uz pomoć čeličnog pojasa obloženog EPDM gumom. Ovaj postupak osigurava da se krovne šine neće oštetiti tokom upotrebe. Dodatna bezbednosna brava obezbeđuje da nosači ostanu sigurno postavljeni i da se spreči krađa.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Preporučuje se pažljivo pročitati uputstva za montiranje kako bi se osigurala sigurna upotreba. Takođe, posvetite pažnju bezbednosnim uputstvima i strogo se pridržavajte svih navedenih pravila.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Ova činjenica ukazuje na izuzetnu snagu i stabilnost ovih krovnih nosača.

Uz krovne nosače Nissan Primera SW (2002-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, dobićete kompletnu opremu potrebnu za montažu nosača na vaše vozilo. Svi delovi su pažljivo dizajnirani kako bi se osigurala laka instalacija i dugotrajna upotreba. Preporučuje se temeljno pročitati uputstva za montiranje i proveriti da li su svi delovi iz seta na broju.

Za sigurnu i efikasnu vožnju, ovi krovni nosači pružaju mogućnost montiranja krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Proširite kapacitet svog vozila i uživajte u dodatnoj fleksibilnosti prilikom putovanja.

Prednosti:
– Izuzetno izdržljivi i stabilni
– Laka montaža i podešavanje dužine šipki
– Sigurno prianjanje i zaštita od ogrebotina šina

Narudžba:
Naručite krovne nosače Nissan Primera SW (2002-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 po povoljnoj ceni samo na OXO MARKET! Iskoristite sve prednosti ovih kvalitetnih nosača i uživajte u udobnosti i praktičnosti tokom putovanja. Sve što treba da uradite je da dodate proizvod u korpu i pratite jednostavne korake za naručivanje. Ne propustite priliku da unapredite vaše putovanje sa ovim pouzdanim krovnim nosačima!

[Order Now Button]

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja