рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Nissan Navara, double cab (D22) (1997-2005), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8443 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN NAVARA, DOUBLE CAB (D22) (1997-2005), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Bez obzira na to da li planirate avanturu na planini sa porodicom ili jednostavno želite da imate dodatni prostor za skladištenje, krovni nosači Nissan Navara su tu da vam olakšaju život.

Izdržljivi i visokokvalitetni krovni nosači

Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Uz to, crna boja dodaje atraktivan i ekskluzivan izgled vašem vozilu. Prednost ovog modela krovnih nosača je aerodinamični dizajn, koji smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje.

Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna i može biti obavljena u nekoliko koraka. Uz kompletnu opremu za montažu koja se isporučuje sa setom, možete bezbedno pričvrstiti nosače na krov vašeg vozila. Nosači su certifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Povećajte svoje putovanje bez ograničenja

Sa ovim krovnim nosačima, vaša vozila postaju prilagodljiva i mogu da prevezu sve što vam je potrebno. Bez obzira da li želite da ponesete bicikle za porodični izlet ili vam je potreban dodatni prostor za prtljag tokom putovanja, krovni nosači Nissan Navara su vaša najbolja opcija.

Prednosti:

  • Izdržljivi aluminijumski profil
  • Aerodinamičan dizajn za smanjenje otpora vazduha i buke
  • Sigurna i jednostavna montaža

Naručite svoje krovne nosače Nissan Navara već danas i unapredite svoje putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja