рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Navara (2005-2014), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13145 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN NAVARA (2005-2014), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosači Nissan Navara su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Bitno je napomenuti da su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom).

Svi Nordrive krovni nosači su GS-TÜV sertifikovani, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Ovi nosači su neophodan deo opreme ukoliko želite da montirate krovne kofer nosače, ski nosače ili nosače za bicikle.

Specifikacije

  • Tip vozila: Nissan Navara (2005-2014)
  • Materijal: Čelik
  • Set sadrži: Krovne šape, teleskopske šipke, čelični pojas, bravice
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Montaža i upotreba

Krovne šipke su teleskopske i mogu se prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape se jednostavno montiraju na krovne šine i obložene su EPDM gumom radi zaštite krovnih šina od ogrebotina. Dodatno, krovne šape poseduju bezbednosne brave kako bi se sprečilo neželjeno skidanje.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila koja imaju standardne uzdužne šine odvojene od krova. Prilikom montaže, obavezno pročitajte upustva za montažu i proverite da li su svi delovi kompleta prisutni. Takođe, pre upotrebe, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva i strogo se pridržavate navedenih pravila.

Prednosti

  • Univerzalnost: Dostupni u različitim verzijama, prilagodljivi različitim tipovima krova vozila.
  • Sigurnost: GS-TÜV sertifikat garantuje visok nivo sigurnosti prilikom prevoza tereta na krovu vozila.
  • Jednostavna montaža: Kompletan set nosača dolazi sa svim potrebnim delovima i uputstvima za laku i brzu montažu.

Poručite krovne nosače Nissan Navara (2005-2014), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 danas i olakšajte prevoz tereta na vašem vozilu!

Molimo vas da pročitate upustva za montažu i upotrebu pre korišćenja ovog proizvoda. Za dodatne informacije i celokupnu ponudu krovnih nosača, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja