рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Nissan Micra (K13) 5 vrata (2010-2013), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8474 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN MICRA (K13) 5 VRATA (2010-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Prednosti krovni nosača Nissan Micra (K13) 5 vrata (2010-2013), alu šipke – Cruz Airo T

  • Sigurnost – Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji obezbeđuje pouzdanost i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.
  • Atraktivan dizajn – Ovaj set krovnih nosača ima modernu, ekskluzivnu i atraktivnu estetiku koja će istaknuti izgled vašeg automobila.
  • Jednostavna montaža – Set dolazi kao kompletan set spreman za ugradnju. Montaža je brza i jednostavna, što vam štedi vreme i trud.

Krovni nosači – savršeno rešenje za prevoz tereta na krovu

Krovni nosači Nissan Micra (K13) 5 vrata (2010-2013), alu šipke – Cruz Airo T su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači nude optimalnu sigurnost i izdržljivost.

Krovni nosači su isporučeni kao kompletan set i lako se montiraju na krov vašeg automobila. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, ovi krovni nosači su univerzalno rešenje.

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate, kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što dodatno garantuje kvalitet i pouzdanost ovog proizvoda.

Krovni nosači – neophodan dodatak za prevoz različitih tereta

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Omogućavaju vam da na bezbedan i siguran način transportujete svoje terete na krovu vozila. Sa ovim krovni nosačima, možete biti sigurni da će vaši tereti biti čvrsto pričvršćeni i zaštićeni tokom vožnje.

Set krovnih nosača za Nissan Micra (K13) 5 vrata (2010-2013), alu šipke – Cruz Airo T

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ovaj set je specifično dizajniran za Nissan Micra (K13) 5 vrata (2010-2013) modele i savršeno se uklapa u estetiku ovog vozila.

Krovna šipka Cruz Airo T je aerodinamična aluminijumska šipka koja ima siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Izrađena je od najkvalitetnijeg aluminijuma, što je čini izuzetno izdržljivom i otpornom na sve vremenske uslove. Pored toga, šipka ima poboljšano prigušenje buke i dobar koeficijent otpora vazduha, što će vam omogućiti mirnu i ugodnu vožnju.

Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ovaj kvalitet materijala obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost.

Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg, što je više nego dovoljno za prevoz raznih tereta, kao što su krovni koferi, bicikli ili ski oprema.

Bezbednost je na prvom mestu, zato vas molimo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste osigurali pravilnu instalaciju i sigurnost prilikom korišćenja.

Uz krovni nosač, takođe možete poručiti bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodan deo za montažu.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je naš prioritet. Zato preporučujemo da se strogo pridržavate svih bezbednosnih mera prilikom korišćenja ovog proizvoda. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo kako biste osigurali pravilno korišćenje i bezbednost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.

Zaključak

Krovni nosači Nissan Micra (K13) 5 vrata (2010-2013), alu šipke – Cruz Airo T su odličan izbor za sve vlasnike ovog vozila koji žele da unaprede funkcionalnost i estetiku svog automobila. Sa ovim krovni nosačima, možete sigurno i pouzdano transportovati terete na krovu svog vozila, bez obzira na vrstu tereta i vremenske uslove. Izdržljivost, atraktivan dizajn i jednostavna montaža čine ove krovne nosače idealnim dodatkom za vaš automobil.

Prednosti:

  • Sigurnost i pouzdanost
  • Atraktivan izgled
  • Jednostavna montaža

Poručite odmah i unapredite svoje putovanje sa ovim krovni nosačima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja