рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Kubistar Kombi (2003-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13143 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN KUBISTAR KOMBI (2003-2009), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Teleskopski nosači za krov vozila sa odvojenim uzdužnim šinama

Krojni nosači su neophodan deo opreme za vaš automobil. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, krovni nosači Nissan Kubistar Kombi pružaju siguran i stabilan način prevoza tereta na vašem vozilu. Sa setom ovih nosača, možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikla.

Pogodni za vozila sa standardnim uzdužnim šinama

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su dizajnirani da se montiraju na vozila sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Pored toga, šipke ovih nosača mogu se teleskopski prilagoditi različitim rastojanjima između šina, od 80cm do 111cm.

Kvalitetan i bezbedan dizajn

Krovne šape koje se montiraju na uzdužne šine su opremljene čeličnim pojasom koji obezbeđuje čvrsto prijanjanje i sprečava pomeranje nosača tokom vožnje. Ostatak krovnih šapa i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se sprečilo oštećenje i ogrebotine na krovu vozila. Takođe, nosači su opremljeni bezbednosnim bravama koje sprečavaju krađu tereta prilikom parkiranja ili zaustavljanja.

Jednostavna montaža i korišćenje

SnapFit 1 krovni nosači su dizajnirani za brzu i jednostavnu montažu. Set dolazi sa svim potrebnim delovima i uputstvom za montažu koje detaljno objašnjava korake koje treba pratiti. Preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo i da se pridržavate bezbednosnih mera kako biste bezbedno koristili ove nosače.

Prednosti:

  • Sigurnost i stabilnost: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, nosači pružaju siguran i stabilan način prevoza tereta na krovu vašeg Nissan Kubistar Kombi vozila.
  • Prilagodljivost: Teleskopski dizajn šipki omogućava prilagođavanje različitim rastojanjima između šina i krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.
  • Bezbednost: Bezbednosne brave osiguravaju teret na mestu tokom vožnje, sprečavajući njegovo pomeranje ili krađu.

Ako želite da uživate u sigurnom i udobnom prevozu tereta na krovu svog vozila, preporučujemo vam krovne nosače Nissan Kubistar Kombi – Nordrive SnapFit 1!

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda i izaberite svoj set krovni nosača danas!

Ova stranica je deo ponude OXO MARKETA

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja