рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Juke SUV (2010-2019) – Cam Totus 40074

10.300 рсд

SKU: GTC10838 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN JUKE SUV (2010-2019) – CAM TOTUS 40074

Kvalitetni nosači za prevoz vaših stvari

Krovni nosači su neophodan deo opreme kada želite da prenesete teret na krovu svog vozila. Upravo za tu svrhu, predstavljamo vam Krovne nosače Nissan Juke SUV (2010-2019) – Cam Totus 40074. Izrađeni su od čeličnog profila visokog kvaliteta, obezbeđujući sigurnost i pouzdanost.

Kompletan set spreman za montažu

Cam Totus je brend koji donosi rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Dostavljaju se kao kompletan set, spremni za montažu na vaše vozilo. Ovi krovni nosači su pogodni za različite modele vozila, uključujući Nissan Juke SUV između 2010. i 2019. godine.

Povećajte kapacitet vašeg vozila

Uz pomoć ovih krovnih nosača, bićete u mogućnosti da povećate kapacitet svog vozila i prenesete sve što vam je potrebno. Bilo da su u pitanju krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle, ovi nosači vam pružaju rešenje za sve vaše potrebe.

Bezbednost i sigurnost na prvom mestu

Cam Totus 40074 su dizajnirani sa vašom bezbednošću na umu. Čelične šipke su crno obojene, što ne samo da daje estetski izgled, već ih takođe štiti od korozije i oštećenja. Šipke su napravljene od kvalitetnog čelika i prekrivene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prijanjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Laka montaža i upotreba

Montaža ovih krovnih nosača je jednostavna i ne zahteva poseban alat. Zahvaljujući njihovom dizajnu, možete samostalno postaviti nosače na svoje vozilo u samo nekoliko koraka. Preporučena nosivost ovih nosača je 50kg, tako da možete biti sigurni da će u njima bezbedno prevoziti teret.

Kontaktirajte nas ako imate pitanja

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

Prednosti

  • Kvalitetan čelični profil
  • Jednostavna montaža
  • Povećava kapacitet vozila

Ukoliko želite da proširite mogućnosti svog vozila i prenesete sve što vam je potrebno na putovanjima, Krovni nosači Nissan Juke SUV (2010-2019) – Cam Totus 40074 su pravi izbor za vas. Nabavite svoj kompletan set već danas i uživajte u sigurnom prevozu vaših stvari.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja