рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Almera II (2000-2006) 5 vrata – Cam Logico 41018

7.800 рсд

SKU: GTC10722 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN ALMERA II (2000-2006) 5 VRATA – CAM LOGICO 41018

Kompletan set za prevoz na krovu vašeg vozila

Krovni nosači su neophodan deo svakog vozila kada želite da prenesete teret na krovu. Cam Logico krovni nosači za Nissan Almera II (2000-2006) 5 vrata su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Sa ovim nosačima možete bezbedno montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikla na vaše vozilo.

Prepoznatljivi Cam Logico kvalitet

Cam Logico krovni nosači su poznati po svojoj izdržljivosti i visokom kvalitetu. Napravljeni su od čeličnog profila koji pruža pouzdanu podršku i sigurnost za vaše stvari koje transportujete na krovu. Sa ovim krovnm nosačima možete biti sigurni da će vaš teret ostati na mestu tokom vožnje.

Jednostavna montaža i podešavanje

Montaža i podešavanje ovih krovnih nosača je veoma jednostavna. Set sadrži četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, dobijate i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke su debljine 1,2mm i imaju presek 40x25mm, a zaštićene su crnim plastičnim omotačem koji obezbeđuje dobro prianjanje i otpornost na UV zrake.

Bezbedna i pouzdana podrška na krovu

Cam Logico krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno transportovati veći teret na vašem vozilu. Bez obzira da li planirate porodični odmor ili avanturu sa prijateljima, ovi krovni nosači će vam pružiti sigurnost i pouzdanost tokom putovanja.

Konsultacija s ekspertima

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na 021/442-954 i naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije i savete.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda

Da biste saznali više o ovim krovnim nosačima, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

Pogledajte ostatak naše ponude

Ukoliko vam je potrebna dodatna oprema za vaše vozilo, pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača i ostalih proizvoda koji vam mogu biti od koristi.

Prednosti:

  • Kvalitetan čelični profil za sigurnost i izdržljivost
  • Jednostavna montaža i podešavanje
  • Preporučena nosivost od 50kg

Započnite svoje putovanje s pomoću Cam Logico krovnih nosača. Poručite ih danas i osigurajte sebi bezbedno i udobno putovanje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja