рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mitsubishi Pajero IV 5 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14129 Kategorija:

KROVNI NOSACI MITSUBISHI PAJERO IV 5 VRATA (2006-2019), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Krovni nosači Mitsubishi Pajero IV 5 vrata su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visoko kvalitetnog čeličnog profila, pružajući izuzetnu sigurnost i dugotrajnost. Kada sam koristio ove krovne nosače, primetio sam da se ističu po svojoj pouzdanosti i funkcionalnosti.

Kompletan set za lako ugradnju

Nordrive Club M krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez ikakvog napora možete ih montirati na svoje vozilo i biti spremni za putovanje u rekordnom roku. Ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila.

Visok kvalitet i sertifikacija

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što je garancija sigurnosti i kvaliteta proizvoda. To je vrlo važno za mene kao potrošača, jer želim biti siguran da su proizvodi koje koristim prošli stroge bezbednosne standarde. Sa Nordrive Club M krovnim nosačima, nema prostora za brige ili nedoumice.

Svestranost i prilagodljivost

Krovni nosači Mitsubishi Pajero IV 5 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive Club M, omogućavaju vam da lako prenesete sve što vam je potrebno na putovanju. Bez obzira da li su to krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle, ovi nosači vam pružaju sopstveni prostor za transport. Pored toga, krovni nosači su veoma prilagodljivi i mogu se lako prilagoditi većini originalnih krovnih uzdužnih šina. To olakšava njihovu upotrebu i čini ih savršenim izborom za različite vrste vozila.

Maksimalna sigurnost i nosivost

Jedna od glavnih stvari koje sam primetio prilikom korišćenja ovih krovnih nosača je njihova izuzetna sigurnost i nosivost. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. To znači da možete biti sigurni da će vaša teret biti sigurna i čvrsto pričvršćena tokom celog putovanja.

Provereno jednostavna montaža

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna, a sve potrebne informacije možete naći u priloženom uputstvu za montiranje. Uz malo truda, možete ih sami montirati bez potrebe za dodatnim alatima ili tehničkom podrškom. Važno je da sve detaljno pročitate i pratite korake kako biste osigurali pravilan i siguran ugradnju.

Prednosti korišćenja krovnih nosača Mitsubishi Pajero IV 5 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive Club M:

  • Visok kvalitet čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost i sigurnost
  • Jednostavna montaža bez potrebe za dodatnim alatima
  • Prilagodljivi i lako se postavljaju na većinu krovnih uzdužnih šina
  • Maksimalna nosivost od 100kg omogućava prenos većih i težih tereta
  • Sertifikovani po GS-TÜV standardima za dodatnu sigurnost
  • Prikazana cena je za kompletan set krovnih nosača

Uveren sam da će vam krovni nosači Mitsubishi Pajero IV 5 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive Club M, pružiti izuzetnu funkcionalnost i sigurnost pri prevozu tereta na vašem vozilu. Uz njihovu pomoć, možete slobodno planirati putovanja sa puno prtljaga ili sportske opreme, znajući da će sve biti na mestu i sigurno tokom cele vožnje.

Naručite svoj set krovnih nosača danas sa OXO MARKET i pripremite se za avanturu i bezbrizno putovanje!

Prednosti:

  • Visok kvalitet čeličnog profila
  • Jednostavna montaža bez potrebe za dodatnim alatima
  • Maksimalna nosivost od 100kg
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja