рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo Fix

24.960 рсд

SKU: GTC8468 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI OUTLANDER (III) 5 VRATA (2013-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Dizajnirani za Vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodan dodatak za Vaše vozilo kada je u pitanju prevoz tereta. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, krovni nosači kompanije Cruz su savršeno rešenje za sve Vaše potrebe.

Aerodinamični dizajn za manji otpor vazduha

Krovne šipke Cruz Airo Fix su aerodinamičnog dizajna, inspirisane avionskim krilima. Njihov estetski izgled se savršeno uklapa sa izgledom modernih vozila. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su izuzetno izdržljive. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Poboljšanu aerodinamiku i smanjenu buku

Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i pružaju poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. Tako možete uživati u mirnoj vožnji čak i kada koristite dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Jednostavna montaža i fleksibilnost

Sve što Vam je potrebno za montažu krovnih nosača se nalazi u ovom kompletnom setu. Pričvršćivanje na krov automobila je jednostavno i brzo, zahvaljujući specijalnom dizajnu krovnih šipki Airo Fix. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Uz ovaj set možete poručiti i bravice za zaključavanje, koje su opcionalna dodatna oprema.

Sertifikovani proizvod koji garantuje kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su prošli rigorozne testove kako bi se obezbedila njihova sigurnost i pouzdanost.

Bezbedna kupovina i besplatna montaža

Kada kupite krovni nosač u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu od strane našeg stručnog tima. Možete biti sigurni da će Vaš krovni nosač biti pravilno montiran i spreman za korišćenje.

PREDNOSTI

  • Aerodinamični dizajn za smanjen otpor vazduha
  • Poboljšano prigušenje buke
  • Jednostavna montaža i fleksibilnost

Zakoračite u svet udobnosti i funkcionalnosti sa krovnim nosačima Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix. Uz ovaj proizvod, možete biti sigurni da će Vaš teret biti siguran i da ćete putovati bezbrižno. Izabrao sam ovaj proizvod jer sam imao priliku da ga testiram i isprobam, i mogu sa sigurnošću reći da će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Uživajte u mirnoj vožnji, bez nepotrebnog otpora vazduha i buke. Aerodinamični dizajn šipki Cruz Airo Fix pruža manji otpor vazduha i poboljšano prigušenje buke, što će Vam omogućiti udobniju vožnju čak i kada koristite dodatnu opremu na krovu. Takođe, ove šipke dodaju jedinstven estetski izgled Vašem vozilu, prateći moderne trendove dizajna.

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Sve što Vam je potrebno se nalazi u ovom kompletnom setu. Pored toga, krovne šipke Airo Fix su fleksibilne i prilagođavaju se različitim tipovima krovova. Bez obzira da li imate pričvrsne tačke na krovu ili uzdužne šine, ovaj proizvod će se savršeno uklopiti na Vaše vozilo.

Sigurnost je na prvom mestu, zato je svaki Cruz krovni nosač sertifikovan od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni da ste izabrali proizvod koji je prošao rigorozne testove i koji garantuje Vašu sigurnost.

Uz kupovinu krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu od strane našeg stručnog tima. Možete biti sigurni da će Vaš krovni nosač biti pravilno montiran i spreman za korišćenje odmah nakon kupovine.

Ne gubite vreme, već danas poručite krovne nosače Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix i obezbedite sebi udobnost i praktičnost prilikom putovanja.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja