рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8469 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI OUTLANDER (III) 5 VRATA (2013-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za vaše prevozne potrebe

Krovni nosači su neophodan deo svakog vozila kada je u pitanju prevoz tereta. Uz kvalitetne krovne nosače, kao što su alu šipke – Cruz Airo Fix Dark za Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-), možete se osloniti na sigurnost i praktičnost prilikom prevoza.

Kvalitetna izrada za vašu sigurnost

Cruz Airo Fix Dark krovni nosači izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi pružili izuzetnu sigurnost i izdržljivost. Hvatači ili stope nosača su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ovi nosači su dizajnirani sa aerodinamičkim oblikom koji smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje.

Dostupnost i kompatibilnost

Alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su kompatibilne sa Mitsubishi Outlander (III) modelima sa 5 vrata proizvedenim od 2013. godine. Ove šipke se isporučuju kao kompletna set spreman za montažu. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, ovi nosači su dizajnirani da odgovaraju vašim potrebama. Možete ih koristiti kako sa ili bez pričvrsnih tačaka na krovu, tako i sa uzdužnim šinama koje su odvojene od krova ili integrisane u krov vozila.

Prednosti krovnih nosača Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark:

 1. Sigurnost prevoza – Ovi krovni nosači su napravljeni sa posebnom pažnjom na sigurnost vašeg tereta. Možete biti sigurni da će vaš prevoz biti siguran i stabilan.

 2. Praktičnost – Montaža ovih nosača je veoma jednostavna, a set se isporučuje sa svim potrebnim delovima. Bez obzira na vrstu tereta koji želite da prenesete, ovi nosači će se lako prilagoditi vašim potrebama.

 3. Estetika – Alu šipke – Cruz Airo Fix Dark dodaju estetski izgled vašem vozilu i pružaju modernu i ekskluzivnu notu. Ove šipke su atraktivnog dizajna i u potpunosti se uklapaju u izgled novijih modela vozila.

Sažetak specifikacija:

 • Model: Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-)
 • Tip šipki: Aluminijumske
 • Boja: Crna
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Obratite pažnju: Pre montaže krovne šipke, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita koji su dizajnirani posebno za ovaj model vozila.

Prednosti

 • Siguran i stabilan prevoz
 • Jednostavna montaža
 • Estetski i ekskluzivan dizajn

Uz krovne nosače Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark, imaćete potrebnu sigurnost i praktičnost prilikom prevoza tereta. Montaža je jednostavna, a šipke se estetski uklapaju u izgled vašeg vozila. Ne oklevajte, nabavite svoj set krovih nosača i uživajte u bezbednom i sigurnom prevozu!


Call to action:
Narudžbom ovde, možete obezbediti siguran i praktičan prevoz tereta uz krovne nosače Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark. Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite komfornijim i efikasnijim. Nabavite svoj set krovnih nosača danas i iskusite vrhunski kvalitet koji Cruz pruža!

Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim je tu da vam pomogne!

Cena navedena na ovom sajtu je samo informativnog karaktera i može se promeniti. Za tačne i važeće informacije o cenama, molimo vas da posetite zvanični sajt proizvoda.

Saznajte više o našoj bogatoj ponudi krovnih nosača.

Sigurnost i praktičnost su na prvom mestu!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja