рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mitsubishi Outlander (2003-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13178 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI OUTLANDER (2003-2007), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

  • Kvalitetne čelične sipke – Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila. Ovo garancija da će nosači biti izdržljivi i trajni.

  • Kompletan set spreman za ugradnju – Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je već spreman za montažu. Nema potrebe za dodatnim delovima ili komplikovanim instalacijama.

  • GS-TÜV sertifikat – Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove i da su verifikovani kao sigurni proizvodi.

Opis proizvoda

Krovni nosači Mitsubishi Outlander su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovaj kompletan set čeličnih nosača je specijalno dizajniran za Outlander modele proizvedene u periodu od 2003. do 2007. godine.

Sa Nordrive krovnim nosačima možete lako montirati dodatnu opremu na krov automobila, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Bez obzira na vašu aktivnost ili avanturu, ovi nosači će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno na siguran i efikasan način.

Šipke ovih nosača su teleskopske i napravljene od visokokvalitetnog čelika. One su dizajnirane tako da se mogu prilagoditi šinama na krovu vozila koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Ove krovne šipke se montiraju na šine i imaju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje. Da bi se zaštitile šine od ogrebotina, krovne šipke i čelični pojas su obloženi EPDM gumom. Takođe, ove krovne šipke poseduju bezbednosne brave koje garantuju da će vaša oprema biti sigurna tokom vožnje.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila koja imaju standardne uzdužne šine odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između ovih šina na koje je moguće montirati nosače je 111cm. Ovi nosači su izuzetno čvrsti i mogu izdržati maksimalnu nosivost od 100kg.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, preporučujemo vam da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da se strogo pridržavate svih pravila i preporuka. Takođe, pročitajte Bezbednosna Upustva kako biste se informisali o svim neophodnim sigurnosnim merama prilikom korišćenja ovih nosača.

Na našoj zvaničnoj stranici proizvoda možete pronaći dodatne informacije i specifikacije. Uverite se da proverite i našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaše vozilo.

Prednosti

  • Izdržljivi materijali – Kvalitetne čelične sipke pružaju maksimalnu izdržljivost i dugotrajnost.

  • Lako montiranje – Kompletan set koji je spreman za ugradnju olakšava proces montaže krovnih nosača.

  • Sigurnost i bezbednost – GS-TÜV sertifikat garantuje da su ovi nosači prošli bezbednosne testove i da su verifikovani kao sigurni proizvodi.

Poručite krovne nosače Mitsubishi Outlander (2003-2007), čelične sipke – Nordrive SnapFit 1 već danas i obezbedite sigurno i praktično prevoz svoje dodatne opreme. Uverite se u kvalitet i izdržljivost ovih nosača i budite spremni za sve avanture koje vas čekaju!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja