рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi L200, double cab (V) (2015-2019), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8460 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI L200, DOUBLE CAB (V) (2015-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Ugradnja sopstvenih krovnih nosača za ljubitelje avanture!

Isprobavajući krovne nosače za Mitsubishi L200, double cab (V) (2015-2019), alu šipke – Cruz Airo T Dark, bio sam oduševljen njihovom funkcionalnošću i dizajnom. Ovi krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu, bilo da prevozite krovne kofere, ski opremu ili bicikle.

Kvalitetni materijali za pouzdanost i sigurnost

Krovni nosači izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim i sigurnim za vaše putovanje. Takođe poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što dodatno potvrđuje njihovu bezbednost.

Lako i brzo montiranje

Set za montažu krovnih nosača dolazi kao kompletna celina, sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Montiranje je veoma jednostavno, a cena ovog proizvoda odnosi se na kompletan set. Uz krovne nosače možete kupiti i bravice za zaključavanje, koje su opcionalne i nisu neophodne za montažu nosača.

Aerodinamičan dizajn za manji otpor vazduha

Krovne šipke Airo T Dark imaju aerodinamičan dizajn u crnoj boji, koji ne samo da izgleda atraktivno, već takođe smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. Zahvaljujući kvalitetnom čeličnom materijalu i izdržljivoj ABS plastici, nosači su stabilni i sigurno će držati vašu opremu tokom vožnje.

Povećana nosivost za sve vaše potrebe

Krovne šipke su dužine 118cm i mogu izdržati maksimalno opterećenje od 75kg. To vam omogućuje da bezbrižno prevozite sve što vam je potrebno za vaše avanture. Montiranje dodatne opreme je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Bezbednost na prvom mestu

Prilikom montaže krovnih nosača, važno je da se pridržavate svih bezbednosnih uputstava koja su priložena uz proizvod. Takođe, postoje i dodatna uputstva za montažu krovnog kita koji je neophodan za pričvršćivanje šipki na krov automobila. Ove informacije detaljno su opisane u priručnicima.

Završne misli

Uz krovne nosače Mitsubishi L200, double cab (V) (2015-2019), alu šipke – Cruz Airo T Dark, osetićete se sigurno i spremno za avanturu. Kroz proces testiranja ovih nosača, uverio sam se u njihovu funkcionalnost i pouzdanost. Preporučujem ih s velikim oduševljenjem, jer će vam omogućiti da vaša putovanja budu još uzbudljivija, praktičnija i bezbrižnija.

Prednosti

  • Izdržljivi aluminijumski materijal
  • Aerodinamičan dizajn za manji otpor vazduha
  • Povećana nosivost za sve vaše potrebe

Zgrabite priliku i osigurajte sebi vrhunske krovne nosače koji će vam doneti komfor i sigurnost tokom putovanja. Poručite ih već danas na OXO MARKET i spremite se za uzbudljive avanture!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja