рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi L200, double cab (IV) (2006-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8459 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI L200, DOUBLE CAB (IV) (2006-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Opremite svoje vozilo najkvalitetnijim krovnim nosačima

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Bezbednost je na prvom mestu, zato su svi Cruz krovni nosači sertifikovani od strane GS-TÜV, što garantuje visok nivo sigurnosti. Uz to, poseduju i sertifikate City Crash i CEPE/ONU, koji potvrđuju njihovu pouzdanost.

Neka vaša putovanja postanu nezaboravna uz krovne nosače

Krovni nosači su neophodan dodatak kako biste montirali krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz krovne nosače Mitsubishi L200, double cab (IV) (2006-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark, možete biti sigurni da će sve vaše opreme biti sigurno i čvrsto pričvršćene tokom putovanja.

Aerodinamičan i atraktivan dizajn

Krovne šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i postavljaju se brzo i jednostavno. Njihov siguran i ekskluzivan dizajn privlači pažnju, dok aerodinamičan oblik smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, možete bezbrižno prevoziti sve što vam je potrebno na putovanju.

Jednostavna montaža i upotreba

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna zahvaljujući priloženom setu za montažu. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Krovnim nosačem možete poručiti i bravice za zaključavanje, koje dodatno osiguravaju vašu opremu. Ovaj set krovnih nosača je dizajniran za vozila gde se nosač montira na rub od vrata.

Sigurnost na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Pre montaže krovnih nosača, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje kako bi se osigurali da je sve ispravno. Takođe, pročitajte i bezbednosno uputstvo kako biste se strogo pridržavali svih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Prednosti:

  • Visok nivo sigurnosti sertifikovan od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Sigurno pričvršćivanje opreme
  • Priložena uputstva za montiranje i bezbednosna uputstva

Sada je pravo vreme da unapredite vaša putovanja!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja