рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi ASX 5 vrata (2010-), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8489 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI ASX 5 VRATA (2010-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Set krovnih nosača spreman za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na automobilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovaj set nosača je kompletan i spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaš automobil. Sa različitim verzijama dostupnim za vaš tip krova, ovi nosači će se savršeno uklopiti na vaše vozilo.

Svi Cruz krovni nosači su poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu izuzetnu sigurnost i kvalitet. Ali to nije sve! Kao kupac u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu krovnih nosača, tako da ne morate brinuti o tome kako ćete ih uspešno instalirati.

Krovni nosači – neophodan dodatak za putovanja

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava da nosite krovne kofera, ski-nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim visokokvalitetnim krovni nosačima za Mitsubishi ASX sa 5 vrata (2010-) imaćete mogućnost da ponesete sve što vam je potrebno na putovanjima.

Set za montažu krovnih nosača

Ovaj set krovnih nosača dolazi u kompletu sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena koju vidite je za ceo set.

Napomena: Bravice za zaključavanje nosača se kupuju zasebno i nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Krovne šipke – Cruz Airo X Dark

Ove aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (poput avionskog krila) su sastavni deo ovog seta krovnih nosača. Sa njima, ćete dobiti siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove krovne šipke se lako postavljaju na krov vašeg vozila. Zahvaljujući svom dobro osmišljenom dizajnu, ove šipke imaju nizak koeficijent otpora vazduha i smanjenu buku u odnosu na jeftinije alternative.

Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Na gornjoj strani krovne šipke se nalazi kanal koji omogućava jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle i nosača za skije.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Uputstvo za montiranje krovnih šipki je takođe dostupno.

Krovni Kit – Cruz 935-608

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Napravljen od visokokvalitetnog čelika, ovaj krovni kit je posebno dizajniran tako da se savršeno uklapa na određeni tip automobila. Uputstvo za montiranje krovnog kit-a takođe možete pronaći.

Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva i da se strogo pridržavate navedenih pravila kako biste obezbedili bezbednost prilikom upotrebe krovnih nosača.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija. Za više informacija posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn šipki za smanjenje otpora vazduha i buke
  • Visokokvalitetna izrada od aluminijuma i čelika
  • Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje

Započnite svoje putovanje s kvalitetnim krovnim nosačima

Pružajući vam visokokvalitetne krovne nosače, nudimo vam pouzdan i siguran način da povećate kapacitet svog vozila. Pružajući maksimalnu nosivost i izdržljivost, naši krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno prenesete sve što vam je potrebno tokom putovanja.

Ne odlažite svoj sledeći avanturistički poduhvat. Poručite krovne nosače Mitsubishi ASX 5 vrata (2010-) i otputujte sa stilom i udobnošću.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja