рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mini Countryman (F60) (2020-), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5824 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MINI COUNTRYMAN (F60) (2020-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set krovinih nosača za vaš Mini Countryman

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo koji će vam pružiti praktičnost i sigurnost prilikom prevoza tereta. Uz krovne nosače Nordrive RailPro M, vaš Mini Countryman će dobiti vrhunski izgled i jednostavno rešenje za prenos kofera, skija, ili bicikala.

Visokokvalitetni aluminijumski nosači

Nordrive RailPro M krovni nosači izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Šipke su eloksirane kako bi bile otporne na oštećenja i klizanje. Kanali na šipkama omogućavaju jednostavno montiranje nosača za skije i bicikle. Pružajući vam T-profile koji savršeno ulaze u kanale, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto pričvršćen tokom vožnje.

Sigurnost i jednostavnost montaže

Nordrive RailPro M dolazi sa krovnim šapama koje su izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike. Ove šape se lako montiraju na uzdužne krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača koji pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost. Bezbednosne brave sa 3 ključa obezbeđuju da je vaš teret zaštićen i siguran tokom putovanja.

Idealan za Mini Countryman (F60) (2020-)

Nordrive RailPro M krovni nosači su posebno dizajnirani za Mini Countryman vozila proizvedena od 2020. godine pa nadalje. Ovi nosači su namenjeni vozilima sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112.5cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg.

Uživajte u sigurnoj vožnji

Kad je reč o sigurnosti i pouzdanosti, Nordrive RailPro M je pravi izbor. Sertifikovani od strane GS-TÜV, možete biti uvereni da ovaj set krovnih nosača zadovoljava najviše standarde kvaliteta i bezbednosti.

Specifikacije (ako dostupne)

  • Model krovnih nosača: Nordrive RailPro M
  • Namena: Mini Countryman (F60) (2020-)
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112.5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

  • ➕ Visokokvalitetni aluminijumski nosači koji traju
  • ➕ Jednostavna montaža i siguran prevoz tereta
  • ➕ Dizajniran za Mini Countryman vozila (F60) (2020-)

Rešite sve svoje potrebe prevoza sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima!

Nordrive RailPro M krovni nosači su vaš idealan partner za siguran i jednostavan prevoz vašeg tereta. Bez obzira da li putujete na odmor sa porodicom, ili se bavite aktivnostima kao što su skijanje ili biciklizam, ovaj set nosača pružiće vam sve što vam je potrebno. Izuzetno izdržljivi i lako montirani, Nordrive RailPro M nosači će vam olakšati život i omogućiti vam da se koncentrišete na uživanje u vožnji.

Ne gubite vreme sa inferiorim nosačima. Nabavite Nordrive RailPro M krovne nosače još danas i budite sigurni da ste odabrali najbolju opciju za vaš Mini Countryman.

Zemlja porekla: Italija

(Insert Call to Action here)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja