рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mini Clubman F55 (2007-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13175 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MINI CLUBMAN F55 (2007-2015), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

 • Teleskopske, čelične šipke sa visokokvalitetnim dizajnom
 • Podesive šipke za krovne šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm
 • Model namenjen vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalna nosivost od 100kg
 • GS-TÜV sertifikovane

Opis proizvoda

Krovni nosači Mini Clubman F55 (2007-2015) su napravljeni od visokokvalitetnih čeličnih šipki i predstavljaju idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Sa Nordrive SnapFit 1 krovim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i bezbedno pričvršćen tokom putovanja.

Ovi krovni nosači su kompletni set koji je spreman za ugradnju na vaše vozilo. U zavisnosti od tipa krova vozila, Nordrive nudi različite verzije nosača, uključujući i one sa i bez pričvršćnih tačaka ili sa standardnom šinom. Ovi nosači su dizajnirani tako da zadovolje vrhunske standarde kvaliteta i bezbednosti, što potvrđuje prisustvo GS-TÜV sertifikata.

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Postavljanje ovih nosača na vaše vozilo omogućava vam da povećate kapacitet prtljažnog prostora i da lako prevozite sve što vam je potrebno na vašim putovanjima. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili avanturistički izlet sa prijateljima, krovni nosači Mini Clubman F55 su pouzdan izbor.

Benefiti

 • Savršeno prianjanje – Ovi nosači su dizajnirani sa čeličnim pojasom koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine vašeg vozila. Takođe, šape nosača i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina.

 • Bezbednost prvog reda – Krovni nosači Mini Clubman F55 su opremljeni sa bezbednosnim bravama koje osiguravaju da će vaš teret ostati čvrsto pričvršćen tokom putovanja. Možete biti sigurni da je vaša roba sigurna i da neće biti oštećena.

 • Veliki kapacitet – Sa maksiomalnom nosivošću od 100kg, ovi nosači vam omogućavaju da prevozite veći teret i da iskoristite sav prostor na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li vam je potreban nosač za skije, bicikl ili dodatni prtljag, ovi nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Zaključak

U svim mojim iskustvima korišćenja krovnih nosača, Nordrive SnapFit 1 je definitivno bio jedan od najboljih izbora. Njegov kvalitetan dizajn, lakoća montaže i bezbednosne karakteristike čine ga pouzdanim partnerom na putovanjima. Sa ovim nosačima, imate mogućnost da povećate kapacitet prtljažnog prostora na vašem vozilu i obezbedite bezbednost vašeg tereta.

Uveren sam da ćete biti zadovoljni ovim krovnim nosačima. Uz njih, možete biti sigurni da će vaš teret ostati na mestu tokom vožnje, bez obzira na to koliko dug ili zahtevan put bio. Sada je pravo vreme da nabavite krovne nosače Mini Clubman F55 (2007-2015) i pripremite se za svoje naredno putovanje. Nećete se pokajati!

Prednosti

 • Savršeno prianjanje na krovne šine
 • Bezbednosne brave za čvrsto pričvršćivanje tereta
 • Veliki kapacitet za prevoz teških stvari
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja