рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes ML (1998-2005), alu sipke – Nordrive Yuro XL

9.500 рсд

SKU: GTC13063 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES ML (1998-2005), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO XL

Specifikacija

 • Materijal: Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Dužina šipki: 140cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 132,5cm
 • Maksimalna nosivost: 90kg

Nordrive Yuro XL krovni nosaci su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosaci su fleksibilni i izdržljivi. Dostupni su u različitim verzijama za različite tipove krova vozila.

PREDNOSTI

 • Kvalitetna izrada: Nordrive krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i izdržljivost proizvoda.
 • Sigurnost: Nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što potvrđuje njihovu bezbednost i pouzdanost.
 • Jednostavna montaža: Set nosaca je veoma lako i jednostavno montirati na vaše vozilo, a dolazi u kompletnom setu.

OPIS

Nordrive Yuro XL krovni nosaci su neophodan dodatak za vašu vožnju. Uz ove nosace, možete sigurno i efikasno prevoziti krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Šipke nosaca su napravljene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji su otporni na klizanje i sprečavaju oštećenja. Kanali na šipkama su dizajnirani za montiranje nosaca za skije i nosaca za biciklove uz koje dobijate T-profile koji se idealno uklapaju u kanal.

Montaža nosaca je veoma jednostavna. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava lako montiranje nosaca na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Krajeve šipki štite gumeni poklopci, koji se stavljaju nakon montiranja šipki, i pružaju dodatnu zaštitu.

Krovne šape, koje su elegantnog dizajna, izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Hvatači na šapama se koriste za pričvršćivanje na krovne šine vašeg vozila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. Uz krovne šape, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Navedeni model krovnih nosaca je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosace je 132,5cm, a maksimalna nosivost je 90kg. Dužina šipki je 140cm.

Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su svi potrebni delovi iz seta prisutni. Takođe, preporučujemo da pročitate Bezbednosna Upustva i strogo se pridržavate svih navedenih pravila.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se informisali više o ovom proizvodu.

Pogledajte još sličnih proizvoda u našoj ponudi i pronađite idealan dodatak za vaše vozilo.

PREDNOSTI

 • Kvalitetna izrada
 • Sigurnost
 • Jednostavna montaža

Kupite odmah i obezbedite svoje krovne nosace na OXO MARKET

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja