рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes GLE (2019-), alu sipke – Nordrive SnapFit 2

16.200 рсд

SKU: GTC13415 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES GLE (2019-), ALU SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Opis proizvoda

Krovni nosaci Mercedes GLE su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosaci su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Nordrive krovni nosaci su jednostavni za ugradnju i dolaze kao kompletan set.

Napomena: Vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova su pogodna za ovaj model krovnih nosaca.

Specifikacije

  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 136cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Krovni nosaci Mercedes GLE dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Sa priloženim uputstvom za montažu, nećete imati problema da ih sami postavite na vozilo.
  • Sigurno prianjanje: Teleskopske šipke od eloksiranog aluminijuma dizajnirane su da se savršeno ugrade na šine sa rastojanjem od 100cm do 136cm. Opremljene čeličnim pojasom i EPDM gumom, šape krovnih nosaca obezbeđuju čvrsto prianjanje i zaštitu od ogrebotina na krovu vozila.
  • Sertifikovani kvalitet: Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje bezbednost i pouzdanost proizvoda.

Kako se koristi

Pre montaže provjerite da li su svi delovi iz navedenog seta prisutni. Pažljivo pročitajte uputstva za montiranje kako bi bili sigurni da pravilno instalirate krovne nosace. Uvek se pridržavajte bezbednosnih uputa kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Zaključak

Krovni nosaci Mercedes GLE (2019-), alu sipke – Nordrive SnapFit 2 su pouzdana i praktična opcija za prevoz raznih tereta na krovu vašeg vozila. Sa jednostavnom montažom i bezbednim prianjanjem, ovi nosaci ce zadovoljiti vaše potrebe za dodatnim prostorom tokom putovanja.

Preporučujem ovaj proizvod na osnovu mojeg iskustva u korišćenju. Uverite se sami u kvalitet i pouzdanost Nordrive SnapFit 2 krovnih nosaca.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Sigurno prianjanje na krovne šine
  • Sertifikovani kvalitet

Odlučite se za kvalitet i praktičnost – kupite krovne nosace Nordrive SnapFit 2 za vaš Mercedes GLE (2019-) danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja