рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes GLC Coupe (C253) (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8483 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES GLC COUPE (C253) (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na automobilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su otporni i izdržljivi. Ovi nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Razlikuju se u zavisnosti od modela nosača, pa su dostupni i u čeličnoj varijanti. Sa različitim verzijama koje odgovaraju tipu krova vašeg automobila, možete birati između nosača sa ili bez pričvrsnih tačaka, uzdužnih šina odvojenih od krova ili integrisanih uzdužnih šina.

Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbedili smo vam besplatnu montažu krovnih nosača.

Neophodan dodatak za montiranje dodatne opreme

Krovni nosači predstavljaju neophodan deo za montiranje dodatne opreme na vaš automobil. Bez njih, ne biste mogli uživati u vožnji sa krovnom kutijom, nosačima za bicikle ili ski nosačima.

Pogodnosti krovnih nosača Mercedes GLC Coupe (C253) (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

Krovni nosači su dizajnirani za Mercedes GLC Coupe (C253) (2016-) i dolaze kao set koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Šipke su aerodinamične i izrađene od aluminijuma sa crnom bojom (avionsko krilo), što ih čini atraktivnim i ekskluzivnim. Sa niskim kačenjem na krov automobila, krovne šipke su estetski dizajnirane tako da se savršeno uklapaju sa izgledom novih modela vozila.

Hvatači (stope) krovnih šipki su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Smanjene visine hvatača dodatno doprinose lepšem izgledu automobila. Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha, što rezultira i poboljšanim prigušenjem buke u odnosu na obične krovnice.

Dužina šipki je 118cm, dok je maksimalna nosivost 75kg. Ovaj set krovnih nosača dolazi sa kompletnim uputstvom za montiranje kako biste imali sigurnu instalaciju na svom vozilu.

Krovni Kit – Cruz 936-018

Krovni kit je deo koji vam je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Dizajniran je da savršeno odgovara Mercedes GLC Coupe (C253) (2016-) modelu. Krovni kit je izrađen od visokokvalitetnog čelika kako bi omogućio sigurno montiranje šipki.

Pre same montaže krovnih nosača, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje kako biste se strogo pridržavali navedenih pravila i obezbedili bezbednost tokom vožnje.

Bezbednost i kvalitet

Vaša bezbednost nam je najvažnija, zato smo obezbedili da krovni nosači Mercedes GLC Coupe (C253) (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark, imaju sve potrebne sertifikate i ateste. Na taj način garantujemo da su ovi nosači prošli stroge bezbednosne kontrolne testove i da su bezbedni za upotrebu na vašem vozilu.

Potrebna podrška i dodatne informacije

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i rešiti sve nedoumice koje imate.

Završne misli

U mom iskustvu i testiranju ovih krovnih nosača za Mercedes GLC Coupe (C253) (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark, oduševljen sam njihovom kvalitetom, bezbednošću i estetskim izgledom. Ovi nosači pružaju pouzdanu podršku za vašu dodatnu opremu, omogućavajući vam da uživate u svojoj avanturi.

Uveren sam da će vas krovni nosači Mercedes GLC Coupe (C253) (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark, oduševiti svojim karakteristikama i performansama. Ne samo da će vam omogućiti jednostavno montiranje dodatne opreme, već će i estetski unaprediti izgled vašeg vozila.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn
  • Sigurno i pouzdano montiranje
  • Estetski izgled

Za sva dodatna pitanja ili poručivanje, kontaktirajte nas odmah i obezbedite sebi krovne nosače koji će vašem vozilu pružiti maksimalnu funkcionalnost i sigurnost!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja