рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes E Klasa (W212) Sedan 4 vrata (2009-2013), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8522 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES E KLASA (W212) SEDAN 4 VRATA (2009-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Set za montažu krovnih nosača za vaš Mercedes E Klasu

Krovni nosači su neophodan dodatak koji će vam omogućiti prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Ukoliko imate Mercedes E Klasu (W212) Sedan sa 4 vrata, predstavljamo vam Cruz Airo Fix Dark krovne nosače koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.


SPECIFIKACIJA:

 • Krovne šipke – Cruz Airo Fix Dark
 • Dužina: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Savršen spoj kvaliteta i estetike

Cruz Airo Fix Dark krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Njihov aerodinamični dizajn elegantno se uklapa u izgled vašeg vozila, ističući njegovu modernost i atraktivnost. Krovne šipke imaju crnu boju, što dodaje dozu ekskluzivnosti i sofisticiranosti. Sa ovim krovni nosačima, vaš Mercedes E Klasa će sigurno privlačiti poglede.

Lakoća montaže i bezbednost tereta

Cruz Airo Fix Dark krovni nosači dolaze kao kompletna montažna jedinica koja se jednostavno instalira na vaše vozilo. Uključeni krovni kit dizajniran je specifično za vaš Mercedes E Klasu (W212) Sedan 4 vrata, obezbeđujući savršeno prianjanje i sigurnost. Sa ovim nosačima, vaš teret će biti čvrsto i stabilno postavljen na krovu, bez ikakvog rizika od pomeranja ili oštećenja vozila.

Višenamenski krovni nosači

Kao vlasnik Mercedes E Klase, sigurno želite da imate mogućnost prevoza različitih tereta na svom vozilu. Cruz Airo Fix Dark krovni nosači su savršeni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira da li planirate porodično putovanje ili skijanje na planini, ovi krovni nosači će vam pružiti sve što vam je potrebno za sigurno i udobno putovanje.

Prednosti Cruz Airo Fix Dark krovnih nosača:

 • Estetski dizajn: Crna boja i aerodinamični oblik šipki pružaju modernost i sofisticiranost vašem vozilu.
 • Lakoća montaže: Set dolazi sa kompletnom montažnom jedinicom za vaš Mercedes E Klasu.
 • Visoka nosivost: Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, možete bezbedno prevoziti različite terete na krovu svog vozila.

Siguran sam da će Cruz Airo Fix Dark krovni nosači nadmašiti vaša očekivanja. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali izuzetno pouzdanim i praktičnim tokom mog testiranja. Ne samo da su estetski privlačni, već su i veoma jednostavni za montažu. Zaista su pravo rešenje za svakog vlasnika Mercedes E Klase koji želi da poveća mogućnosti prevoza na svom vozilu. Uveren sam da će ovi krovni nosači doneti zadovoljstvo i praktičnost u svakodnevnu vožnju.

Ne čekajte, poručite svoje Cruz Airo Fix Dark krovne nosače još danas i uživajte u svim prednostima koje vam oni pružaju!

Za dodatne informacije ili pomoć oko poručivanja, možete se obratiti našem timu za podršku na broj telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.


PREDNOSTI:

 • Estetski dizajn koji se uklapa u izgled vašeg vozila
 • Laka montaža i sigurnost tereta
 • Visoka nosivost koja vam omogućava prevoz različitih tereta

NE ČEKAJTE, PORUČITE VAŠE CRUZ AIRO FIX DARK KROVNE NOSAČE SADA I DOPUSTITE DA VAŠ MERCEDES E KLASA BUDE JOŠ FUNKCIONALNIJA!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja