рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes E klasa (W211) Sedan 4 vrata (2002-2009), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8519 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES E KLASA (W211) SEDAN 4 VRATA (2002-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su nezaobilazni i savršeni izbor. Zahvaljujući najkvalitetnijem aluminijumskom ili čeličnom profilu, krovni nosači za Mercedes E klasu (W211) Sedan 4 vrata (2002-2009) pružaju pouzdanost i sigurnost.

Cruz Airo X – Savršeni krovni nosači za vaš Mercedes

Ovi krovni nosači su deo Cruz Airo X serije, koja se odlikuje aerodinamičnim aluminijumskim šipkama inspirisanim avionskim krilima. Njihov siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn će istaknuti vaše vozilo. Njihova montaža je jednostavna i brza, a osiguravaju dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što ih čini boljim izborom od jeftinijih krovnih nosača.

Karakteristike i prednosti Cruz Airo X krovnih nosača:
– Aerodinamične aluminijumske šipke sa poboljšanim prigušenjem buke
– Hvatači (stope) od kvalitetnog čelika i poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike
– Kanal na gornjoj strani šipki omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija
– Dužina šipki iznosi 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg

Set za montažu i sigurnost na prvom mestu

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao potpuni komplet, koji uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Uz set možete poručiti i opciono bravice za zaključavanje nosača.

Ovi krovni nosači su kompatibilni sa vozilima koja su opremljena sa fiksnim tačkama, što omogućava sigurno pričvršćivanje na krov. Bez brige, sve što vam treba za montažu je već uključeno u set.

Sertifikovani kvalitet i garancija

Cruz krovni nosači su prošli stroge sertifikacije, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu dugotrajnost i sigurnost. Osim toga, pružamo vam besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima kako biste bili potpuno sigurni u kvalitet i pravilnu instalaciju.

Neka vaš Mercedes bude spreman za sve avanture

Sa Cruz Airo X krovnim nosačima, vaš Mercedes E klasa (W211) Sedan 4 vrata (2002-2009) će biti spreman za sve avanture. Montirajte krovni kofer, nosače za bicikle ili nosače za skije i putovanje može početi. Delovi za montažu su visokokvalitetni, a instrukcije su jasne i jednostavne za praćenje.

Uverite se sami u kvalitet i praktičnost ovih krovnih nosača. Poručite ih danas i spremite se za nezaboravna putovanja.

Prednosti:
– Aerodinamične aluminijumske šipke za bolji otpor vazduha i prigušenje buke
– Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
– Jednostavna montaža i brzo postavljanje dodatne opreme

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu informacija koje smo dobili o proizvodu i ne odražava lična iskustva ili stavove autora. Molimo vas da se posavetujete sa prodavcem ili proučite dodatne izvore pre donošenja odluke o kupovini.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja