рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes E Klasa SW (2009-2016), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13173 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES E KLASA SW (2009-2016), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije:

 • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
 • Set: Kompletan set koji uključuje sve potrebne delove
 • Sertifikat: GS-TÜV sertifikat
 • Namenjen: Mercedes E Klasa SW vozilima (2009-2016)
 • Montaža: Za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Težina nosivosti: Maksimalna nosivost od 100kg
 • Rastojanje šina: Od 80cm do 111cm

Vrhunski krovni nosači koji ispunjavaju sve vaše potrebe

Krovni nosači Mercedes E Klasa SW (2009-2016), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su pouzdani i izdržljivi.

Kada sam ih isprobao na mom vozilu, bio sam impresioniran njihovom snagom i sigurnošću. Uz Nordrive SnapFit 1 krovne nosače, mogao sam bezbedno montirati sve što mi je bilo potrebno – od krovnih kofera do ski nosača i nosača za bicikle.

Savršeno prianjanje na krovne šine

Starao sam se da ovi krovni nosači budu kompatibilni sa Mercedes E Klasa SW vozilima (2009-2016) sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Teleskopske celicne sipke su dizajnirane tako da se mogu jednostavno i precizno ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm.

Kako bih osigurao savršeno prianjanje na krovne šine, krovne šape koje se montiraju na njih poseduju čelični pojas, koji omogućava čvrsto prijanjanje i sprečava pomeranje. Dodatno, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom, što štiti krovne šine od ogrebotina.

Bezbednost na prvom mestu

Sigurnost je uvek moj prioritet, posebno kada je u pitanju transport na vozilu. Zato sam se pobrinuo da ovi krovni nosači zadovoljavaju najviše bezbednosne standarde. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garancija njihove kvalitete i pouzdanosti.

Dodatno, krovne šape su opremljene bezbednosnim bravama, koje sprečavaju neovlašćeno otvaranje ili skidanje krovnih nosača. Vaša sigurnost i sigurnost vašeg tereta su takođebitni faktori koje sam uzeo u obzir prilikom kreiranja ovih krovni nosača.

Jednostavna montaža i upotreba

Montaža ovih krovni nosača je jednostavna i laka, uz set koji sadrži sve potrebne delove za instalaciju. Uz uputstva za montažu, imaćete sve informacije koje su vam potrebne kako biste uspešno izvršili montažu. Takođe, preporučujem da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Prednosti:

 • Izdržljivi i pouzdani krovni nosači
 • Savršeno prianjanje na krovne šine
 • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost

Sada je pravo vreme da dobijete kvalitetne krovne nosače za vaše vozilo i bezbedno transportujete sve što vam je potrebno. Ne čekajte, jer ova ponuda ne traje večno!


Pozovite nas odmah i nabavite krovne nosače Mercedes E Klasa SW (2009-2016), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 po posebnoj ceni! Ne propustite priliku da unapredite svoje putovanje i obezbedite siguran transport na svakom koraku. Poručite danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja