рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes CLA Shooting Brake (X117) SW (2015-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8517 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES CLA SHOOTING BRAKE (X117) SW (2015-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila, krovni nosači Mercedes CLA Shooting Brake (X117) SW (2015-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za prevoz različitih tereta na vašem vozilu.

Nosači sa sertifikatima

Svi Cruz krovni nosači odlikuju se visokim standardima kvaliteta i bezbednosti. Oni poseduju sertifikate GS-TUV, City Crash, i CEPE/ONU, što garantuje njihovu pouzdanost i izdržljivost. Uz kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam i besplatnu montažu krovnih nosača!

Neophodan dodatak za prevoz tereta

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje različite vrste tereta na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li planirate da prevozite krovne kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, krovni nosači će vam pružiti sigurnost i povoljan način transporta.

Aerodinamičan dizajn i visoka kvaliteta materijala

Krovni nosači Mercedes CLA Shooting Brake (X117) SW (2015-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix, dolaze u setu koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Aluminijumske šipke su aerodinamičnog oblika, sličnog avionskom krilu, i pružaju nisku buku i otpor vazduha prilikom vožnje.

Hvatači (šape-stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Zahvaljujući smanjenoj visini hvatača, ukupan izgled krovnih nosača je estetski privlačniji, dok istovremeno obezbeđuje odličnu funkcionalnost.

Sigurna i jednostavna montaža

Set za montažu krovnih nosača dolazi kompletno spreman za ugradnju na vaš automobil. Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Uz krovne nosače imate mogućnost da poručite i bravice za dodatno zaključavanje nosača, mada ove bravice nisu neophodne za montažu.

Specifikacije seta krovnih nosača:

 • Krovne šipke – Cruz Airo Fix
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Aerodinamičan dizajn – Aluminijumske šipke imaju oblik sličan avionskom krilu, što smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje.
 • Estetski izgled – Nosači imaju nisku visinu hvatača, što ih čini vizuelno privlačnijim na krovu vašeg vozila.
 • Jednostavna montaža – Set dolazi kompletno spreman za instalaciju na vaš automobil.

Za više informacija, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Pogledajte našu celokupnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršen dodatak za vaš automobil. Uvek smo tu da vam pružimo najbolju ponudu i vrhunsku uslugu!

Isporuka je besplatna za sve porudžbine preko OXO MARKET. Ne čekajte, poručite svoje krovne nosače još danas i iskusite bezbednost i funkcionalnost na najvišem nivou!

Prednosti:

 • Aerodinamičan dizajn
 • Estetski izgled
 • Jednostavna montaža
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja