рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa (W205) Sedan 4 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8504 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA (W205) SEDAN 4 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK


Krovni nosači koji će udovoljiti svim vašim potrebama

Krovnim nosačima do udobnosti i sigurnosti!

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su savršeno rešenje. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, ovi nosači predstavljaju pouzdano i trajno rešenje za prevoz svih vaših potrepština. Set krovnih nosača je kompletno spreman za ugradnju i dostupan je u različitim verzijama, prilagođenim različitim tipovima krova automobila. Bilo da vaše vozilo ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine, mi imamo pravi nosač za vas.

Svaki Cruz krovni nosač ima sertifikate koji garantuju njihovu kvalitetu i sigurnost. Ovi sertifikati uključuju GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni da su naši nosači prošli stroge bezbednosne provere.

Uz sve to, našim kupcima nudimo i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Na taj način se postaraćemo da vaša montaža prođe glatko i bez ikakvih problema.

Više od samo nosača – neophodan dodatak za vaše avanture

Krovni nosači su više od samo metalnih konstrukcija. Oni su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. To znači da su idealni za sve vaše avanture i aktivan stil života.

Izaberite kvalitet i sigurnost

Naš set krovnih nosača za Mercedes C Klasu (W205) Sedan 4 vrata je dizajniran sa posebnom pažnjom kako biste dobili vrhunski proizvod. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Krovne šipke su aerodinamične i izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, što im daje siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Dužina šipki iznosi 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. To znači da možete bezbrižno nositi veći teret i opremu, znajući da su vaši krovni nosači čvrsto i sigurno pričvršćeni na vozilo.

Postavljanje krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. Naše šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, tako da vam vožnja ostaje udobna čak i pri većim brzinama. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Još jedna prednost naših krovnih nosača je kanal na gornjoj strani šipke, koji vam omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Specifikacija:

 • Set krovnih nosača sastoji se od:
 • Krovne šipke – Cruz Airo X Dark
 • Krovnog kita – Cruz 935-681

 • Krovne šipke:

 • Materijal: Aluminijum
 • Boja: Crna
 • Dužina: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

 • Krovni kit:

 • Materijal: Čelik

 • Zemlja porekla: Španija

 • Zvanična stranica proizvoda: OVDE

Prednosti:

 • Aerodinamičan dizajn šipki za smanjenje otpora vazduha i buke tokom vožnje
 • Visokokvalitetni materijali za sigurnost i trajnost
 • Lako postavljanje dodatne opreme zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke

Naručite krovne nosače Mercedes C Klasa (W205) Sedan 4 vrata (2014-) i uživajte u udobnoj i sigurnoj vožnji uz dodatni prostor za sve vaše potrebe!

Uz krovne nosače do neograničenih mogućnosti

Vaša Mercedes C Klasa će dobiti potpuno novu dimenziju sa ovim kvalitetnim krovnim nosačima. Nakon testiranja i korišćenja ovog proizvoda, mogu sa sigurnošću reći da su ovi nosači najbolji izbor za vaše vozilo. Uz njih, štedite prostor unutar vozila, omogućavajući vam da ponesete sve što vam je potrebno za vaše avanture na putu.

Kada sam prvi put montirao ove krovne nosače na svoju C Klasu, primetio sam kako je proces instalacije jednostavan i brz. Uz uputstva koja su priložena, bilo mi je lako da sve pravilno postavim. Nakon montaže, primetio sam kako su nosači čvrsto pričvršćeni i nisu se pomerali tokom vožnje. To mi je dalo osećaj sigurnosti i pouzdanosti.

Jedna od stvari koja me je zaista impresionirala je aerodinamičan dizajn šipki. Njihov oblik podseća na avionsko krilo, što ne samo da izgleda efektno, već smanjuje otpor vaz

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja