рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes C Klasa 4v (07-12), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11236 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES C KLASA 4V (07-12), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. G3 Pacific Steel krovni nosaci su napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, što ih čini izdržljivim i pouzdanim. Sa svojim posebnim dizajnom i funkcionalnostima, ovaj set krovnih nosača je idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu.

SPECIFIKACIJE

  • Set od 2 krovne šipke i 4 šape
  • Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila
  • City Crash sertifikat
  • Maksimalna nosivost: 50kg

MONTAŽA I UPOTREBA

G3 Pacific Steel krovni nosači se sastoje od samo nekoliko delova i jednostavno se montiraju. Uputstva za montažu su priložena i preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva pre montaže. Takođe, proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz seta. Za sigurnu upotrebu, obavezno pravilno postavite zaštitu pre montaže krovnih nosača.

Krovni nosači se fiksiraju na krovu automobila pomoću četiri krovne šape. U našim maloprodajnim objektima nudimo besplatnu montažu krovnih nosača, tako da će profesionalci brzo i precizno izvršiti montažu za vas.

PREDNOSTI

  • Izdržljivost: Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila.
  • Pouzdanost: G3 Pacific Steel krovni nosači su prošli ISO/PAS testove i testirani su na nosivost od 50kg. Možete biti sigurni da će vaš krovni teret biti sigurno i pouzdano postavljen na vozilo.
  • Jednostavna montaža: Sa samo nekoliko jednostavnih koraka, možete montirati ove krovne nosače na svoje vozilo. Uz priložena uputstva za montažu i besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima, proces će biti brz i jednostavan.

ZAKLJUČAK

Krovni nosaci Mercedes C Klasa 4v (07-12), celicne sipke – G3 Pacific Steel su pouzdan i izdržljiv izbor za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Sa visoko kvalitetnim čeličnim profilom i jednostavnom montažom, možete biti sigurni da će vaš krovni teret biti sigurno i pouzdano postavljen. Nabavite svoj set danas i uživajte u bezbednom i praktičnom prevozu tereta na svom vozilu.


Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja