рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes B Klasa (W247) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix

24.960 рсд

SKU: GTC8515 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES B KLASA (W247) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Krovni nosači koji su savršeno rešenje

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su dostupni kao kompletan set spreman za ugradnju. Sa verzijama koje se prilagođavaju svim tipovima krova automobila, kao što su sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama ili sa integrisanim uzdužnim šinama, naći ćete odgovarajući krovni nosač za vaše vozilo.

Sertifikati i besplatna montaža za sve kupce

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac koji kupi krovne nosače u našim maloprodajnim objektima dobija besplatnu montažu.

Neophodan deo za prevoz različitih tereta

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa našim krovni nosačem za Mercedes B Klasu (W247) sa 5 vrata, možete bezbedno i praktično prevoziti sve što Vam je potrebno.

Krovni nosači koji se lako ugrađuju

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletan set koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na navedeni set. Takođe, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača kao dodatnu opciju.

Važno je napomenuti da bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača. Samo za vozila opremljena sa fiksnim tačkama, krovni nosač se šrafi direktno u krov.

Atraktivnog dizajna i visokih performansi

Krovne šipke Cruz Airo Fix su aerodinamične aluminijumske šipke sa niskim kačenjem na krov automobila. Ove šipke su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna koji se savršeno uklapa sa estetskim izgledom novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Hvatači (stope) imaju smanjene visine što doprinosi lepšem izgledu automobila. Takođe, krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. Postavljanje dodatne opreme, kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija, je veoma lako zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Tehnički detalji i bezbednost

Duzina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i uputstvo za montiranje krovnog kita. Takođe, važno je da se strogo pridržavate bezbednosnih pravila kako biste osigurali sigurnost prilikom prevoza.

Prednosti

  • Atraktivnog i ekskluzivnog dizajna
  • Odličan koeficijent otpora vazduha
  • Poboljšano prigušenje buke

Naručite krovni nosač Mercedes B Klasa (W247) 5 vrata (2018-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix i iskusite visoke performanse prilikom prevoza dodatne opreme na vašem vozilu.

Kupite ga sada i uživajte u praktičnosti i sigurnosti!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja