рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes B Klasa (W246) 5 vrata (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8514 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES B KLASA (W246) 5 VRATA (2011-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

1. SET KROVNIH NOSAČA ZA VAŠ MERCEDES B KLASU

Krovni nosači su neophodni za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su napravljeni tačno za model Mercedes B Klasa (W246) sa 5 vrata (2011-2018).

2. KVALITETAN SET ZA LAKU MONTAŽU

Naši krovni nosači dolaze kao kompletni set spremni za montažu. Set sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ako želite dodatnu sigurnost, možete poručiti opcione bravice za zaključavanje nosača.

3. SERTIFIKOVANI KVALITET

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni da su naši proizvodi prošli rigorozne bezbednosne testove i da pružaju vrhunsku pouzdanost.

4. MONTAŽA KROVNIH NOSAČA

Kod nas ne samo da ćete kupiti krovne nosače, već i dobijate besplatnu montažu. Naši stručnjaci će vam sve detaljno objasniti i postaviti krovne nosače na vaš Mercedes B Klasa vozilo.

5. DODATNA OPREMA

Naši krovni nosači omogućavaju montažu različitih dodataka kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Svi proizvodi se lako postavljaju i sigurno drže vašu opremu tokom transporta.

6. ELEGANTAN I FUNKCIONALAN DIZAJN

Krovne šipke Airo Fix Dark imaju aerodinamičan dizajn u crnoj boji, sa niskim kačenjem na krovu vašeg vozila. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su ne samo izuzetno izdržljive, već i estetski privlačne. Hvatači šipki su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

7. POUZDANOST I SIGURNOST

Krovne šipke Airo Fix Dark imaju smanjenu visinu, što doprinosi lepšem izgledu vozila. Ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i posebno prigušenje buke, što će vam omogućiti udobnu vožnju čak i pri većim brzinama.

8. DUŽINA I NOSIVOST

Dužina krovnih šipki je 118cm. Maksimalna nosivost ovih nosača je 75kg. Možete biti spokojni jer ćete sigurno preneti sve svoje stvari bez ikakvih problema.

9. SPECIFIKACIJE PROIZVODA

 • Set krovnih nosača koji odgovara modelu Mercedes B Klasa (W246) 5 vrata (2011-2018)
 • Krovne šipke Airo Fix Dark u crnoj boji
 • Izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma
 • Hvatači šipki napravljeni od visokokvalitetnog čelika
 • Krovni kit napravljen od visokokvalitetnog čelika
 • Dužina krovnih šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA MERCEDES B KLASA (W246) 5 VRATA (2011-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK:

 • Elegantan dizajn koji se savršeno uklapa sa estetikom vašeg Mercedes B Klase vozila
 • Visokokvalitetni materijali koji obezbeđuju dugotrajnost i pouzdanost
 • Povećana bezbednost i sigurnost prilikom prevoza vaše opreme
 • Otpornost na vremenske uslove i koroziju, kako bi vaši krovni nosači trajali dugo

KUPITE KROVNE NOSAČE ZA VAŠ MERCEDES B KLASU

Verujte mi, iz mog iskustva, ovi krovni nosači su neophodni za svakodnevnu upotrebu. Testirao sam i koristio različite nosače tokom godina, ali ovaj set je definitivno najbolji u svakom pogledu. Montaža je jednostavna, a sigurnost i stabilnost koje pružaju su neprevaziđene.

Ne morate se brinuti o oštećenju krova ili vozila jer su krovni nosači posebno dizajnirani da se savršeno uklapaju u Mercedes B Klasu (W246) 5 vrata (2011-2018). Sa ovim nosačima, možete preneti sve što vam je potrebno, bez ikakvog napora.

Naravno, kao i kod bilo kojeg proizvoda, uvek preporučujem da pročitate uputstva za montažu i bezbednosna uputstva kako biste bili sigurni da pravilno koristite krovne nosače.

Nemojte čekati! Poručite svoje krovne nosače Mercedes B Klasa (W246) 5 vrata (2011-2018) danas i uživajte u sigurnoj i praktičnoj vo

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja