рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes B klasa MPV (2005-2011) – Cam Logico 41098

7.800 рсд

SKU: GTC10752 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES B KLASA MPV (2005-2011) – CAM LOGICO 41098

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodni kada je potrebno prevoziti teret na krovu vašeg vozila. Ukoliko posedujete Mercedes B klasu MPV (2005-2011), Cam Logico 41098 krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su pouzdani i izdržljivi.

Kompletan set spreman za montažu

Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za jednostavnu i brzu ugradnju na vaše vozilo. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim specifičnom tipu krova na Mercedesu B klasi MPV (2005-2011).

Neophodni za montažu različite opreme

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ukoliko planirate putovanje sa porodicom ili prijateljima, ovaj set krovnih nosača omogućiće vam da bezbedno prenesete dodatni teret na krovu svog vozila.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila) sa presekom 40x25mm i debljinom od 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

Prednosti:

  • Spremni za montažu: Set dolazi kompletno opremljen i pripremljen za jednostavnu ugradnju na vaše vozilo.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila i otporni na UV zrake, ovi nosači su pouzdani i izdržljivi.
  • Univerzalna upotreba: Ovi nosači omogućavaju montažu različitih dodataka na krov vozila, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Za više informacija o ovim krovnim nosačima, možete nas pozvati na broj 021/442-954. Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste istražili našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Obratite pažnju: Cene su podložne promenama, stoga ih proverite na OXO MARKET veb stranici.


Pros:
– Spremni za montažu
– Visokokvalitetni materijali
– Univerzalna upotreba


Kupite sada i olakšajte svoje putovanje sa Mercedesom B klasom MPV (2005-2011)!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja