рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8510 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES A KLASA (W177) SEDAN 4 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Krovni nosači koji će udovoljiti svim vašim potrebama u prevozu

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući izuzetnu izdržljivost i pouzdanost. Ovi nosači dolaze kao kompletni set, spreman za jednostavnu ugradnju.

Bezbednost i kvalitet su na prvom mestu

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To garantuje da su nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su pouzdani za upotrebu. Našim kupcima obezbeđujemo i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, kako bi imali potpuno bezbrižno iskustvo.

Svestranost i praktičnost

Krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Sa ovim nosačima, možete biti sigurni da ćete svu neophodnu opremu lako i sigurno preneti na svako putovanje.

Čvrsta i atraktivna konstrukcija

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark dolaze kao kompletan set koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Krovne šipke su aerodinamičnog dizajna, izrađene od aluminijuma u crnoj boji, što im daje elegantan i ekskluzivan izgled.

Hvatači šipki su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ovaj spoj materijala garantuje izuzetnu izdržljivost i besprekornu funkcionalnost.

Aerodinamičan dizajn za bolje performanse

Krovne šipke – Cruz Airo Fix Dark imaju aerodinamičan oblik koji smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. To znači da ćete imati udobnije i tiše putovanje, bez nepotrebnog smetanja od vetra ili buke.

Dodatno, ove šipke imaju kanal na gornjoj strani koji omogućava lako postavljanje dodatnih nosača kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili nosači za skije. Sve što vam treba za vaše avanture lako možete nositi uz pomoć ovih krovih šipki.

Sigurnost i nosivost

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark imaju dužinu od 118cm i mogu podneti maksimalno opterećenje od 75kg. Ovo znači da možete preneti sve što vam je potrebno bez brige o sigurnosti.

Vaša sigurnost je naš prioritet, zato vas molimo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovng kita, kako biste se u potpunosti pridržavali pravila i obezbedili pravilnu i sigurnu upotrebu.

Specifikacije:

 • Vozilo: Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-)
 • Materijal: Aluminijum
 • Boja: Crna
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Uz krovne nosače, takođe možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje su opcionalne i neophodne su samo ukoliko želite dodatnu sigurnost.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija.

Zaokružite celokupno iskustvo kvalitetnih krovinih nosača

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su savršeni izbor za sve ljubitelje sigurne i udobne vožnje sa svom potrebnom opremom za avanture. Nabavite svoje nosače i obezbedite sebi praktičnost, sigurnost i atraktivan izgled.

Prednosti

 • Izuzetna kvaliteta materijala
 • Aerodinamičan dizajn za bolje performanse
 • Lako postavljanje dodatnih nosača
 • Sertifikovani proizvod
 • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Nabavite svoje Krovne nosače Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark danas i uživajte u svakom putovanju uz maksimalnu sigurnost i udobnost. Naručite odmah!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja