рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8502 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES A KLASA (W177) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla na vašem vozilu. Ovi nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, čime garantuju izdržljivost i sigurnost. Bez obzira na to da li putujete na odmor, vožnju biciklom ili skijanje, ovi krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kvalitetna izrada za vašu sigurnost

Cruz krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, u zavisnosti od modela nosača. Ovaj set krovnih nosača dolazi kao kompletna jedinica, spremna za montažu na vaše vozilo. Cruz nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Uz kupovinu u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je besplatna montaža ovih krovnih nosača.

Lep i estetski izgled

Krovni nosači Cruz Airo Fix Dark su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna, prilagođeni estetskom izgledu novih modela vozila. Sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama u crnoj boji, ovaj set krovnih nosača će dodati sofisticiran izgled vašem automobilu.

Jednostavno montiranje i korišćenje

Krovne šipke Airo Fix Dark imaju niski profil i odličan koeficijent otpora vazduha, što doprinosi smanjenju buke prilikom vožnje. Montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača za skije je veoma jednostavno, zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Specifikacije:

  • Tip: Alu šipke
  • Boja: Crna
  • Dužina: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti:

  • Aerodinamični dizajn koji smanjuje otpor vazduha i buku
  • Jednostavno montiranje i korišćenje
  • Estetski izgled koji se prilagođava novim modelima vozila

Poručite krovne nosače danas!

Uz ovaj set krovnih nosača, možete sigurno i lako prevoziti sve vaše stvari na krovu automobila. Ne propustite priliku da obezbedite sigurno i udobno putovanje za vas i vašu porodicu. Poručite krovne nosače Mercedes A Klasa (W177) 5 vrata (2018-) danas i budite spremni za sve avanture na putu.

Napomena: Bravice za zaključavanje nosača su opcioni dodatak i nisu neophodne za montažu krovnih nosača. Za više informacija o ovom proizvodu, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja